sretna mama, sretno dijete

Željka Klemenčić sama je sebi poklonila najljepši poklon: ‘Nije gotovo, ovo je tek početak‘

Niz godina bavila se Željka Klemenčić hranom na razne načine, u magazinskim editorijalima, video prilozima, kuharicama i kulinarskim radionicama, a radno je bilo i za njen rođendan kada je predstavila svoj novi web.

"Hvala svima na rođendanskim čestitkama. Slavila sam radno - poklonila sam si novi web. Da imam što raditi od doma. Nakon nesretno propale prve verzije, nakon svih mogućih peripetija oporavka, nakon lockdowna i mentalnog stanja vrlo bliskog odustajanju - Mrvica ima novi web! Tu je shop, tu su naša tiskanja izdanja,tu će pomalo kapati najbolje iz naše arhive i tu ću pisati nove tekstove. Nije gotovo, ovo je tek početak. Bacite oko i javite kako vam se čini. www.mrvica.hr", rekla je Željka Klemenčić koja se uskoro vraća na male ekrane u posebnom izdanju kulinarskog showa "Tri, dva, jedan, ho, ho, ho".

Ovo posebno izdanje emisije pratit će kuhanje pet različitih timova, koji će se okušati ne samo u pečenju slastica nego i u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se može naći za blagdanskim stolom diljem Hrvatske.

Princip ocjenjivanja isti je kao i prije, sva ta ukusna jela proći će strogi, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka i već dobro uigranog žirija u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Domagoja Jakopovića Ribafisha.

Nedavno je Željka izdala kuharicu "Sretno dijete koje jede sve" koja ima stotinjak stranica, a postala je omiljeno štivo roditeljima. Pokušala je u njoj biti korisna i edukativna, poručiti majkama da ne prave problem gdje ga nema, te da roditelji moraju biti svjesni da mnoge probleme sami generiraju. Jer kako drukčije protumačiti kad se neki žale da im dijete od devet mjeseci želi jesti samo pred televizorom?! Sva jela iz kuharice Željka je pripremila u svojoj kuhinji i vrlo su jednostavna, bez ikakvog stiliziranja. Nedavno nam je opisala kakav je njezin sin Pero.

"Pero je apsolutno svoj, kao i svako nesputano dijete. Živi u prirodi, 365 dana u godini vrijeme provodi vani. Kopao je po zemlji i lišću dok još nije znao hodati, bere i jede divlje kupine, poljubi drvo kad se na njega popne, prstićima pokazuje kako se ujutro polako otvaraju pupovi cvjetova… Skuplja puževe i bube, prvog je krpelja skupio s 13 mjeseci dok smo brali smrčke. Učimo ga da nema loših dana ni lošeg vremena, samo loša oprema. Jedemo vani i po kiši i po zvizdanu, tako bježimo od monotonije."


Čitajte i:

Sreća je na selu! Željka Klemenčić otkrila zdravi recept koji obožava njezin sin

Željka Klemenčić o izazovima majčinstva i zdravim zalogajima: 'Imala sam lažni osjećaj da nemamo apsolutno nikakvih problema'

Željka Klemenčić o velikoj životnoj promjeni: 'Produljeno ostajanje s djetetom je ujedno i privilegija i teži put'

Linker
19. travanj 2024 22:43