screen shot HRT
nostalgija

Željka Fattorini još uvijek nosi 'slonića': Doris Pinčić jedna njezina rečenica donijela je ogromni pritisak

'Dobro jutro, Hrvatska' s vama je već 28 godina, a današnjim voditeljima stvara pritisak to što ih svakoga dana gleda i Željka Fattorini koja se jutarnjoj emisiji priključila VIP gost.

"Ja imam nekoliko početaka jer je moja televizijska karijera pola stoljeća, prema tome morate znati da sam prošla puno audicija, da sam svašta morala učiti, razne tečajeve, pazila sam na govor, uvijek su bile neke kritike i pohvale. Onda je u jednoj fazi došla i emisija "Dobro jutro, Hrvatska" koja je meni osobno vrlo draga zbog toga što je to emisija koja ide uživo, nema prevare, jer se mi svi uredno pripremamo dva dana prije. I kad dođemo tamo sa svojim papirima, stvar se je već skuhala doma, a mi to prezentiramo svojim gledateljima, koji su u to doba dana manje-više svi dobronamjerni i dobre volje. Ne svi, ima i mrguda! Ali ja računam da nas je jedan veliki dio gledatelja jako volio", kazala je u svom rođendanskom javljanju slavna voditeljica Željka Fattorini prilikom gostovanja putem Skypea.

Javljajući se u emisiju uživo, otkrila je da je legendarni privjesak slonića kojega nije skidala ni za vrijeme dok je vodila emisije, još uvijek tu. Nosi joj sreću i dalje, kaže.

screen shot HRT

"Početak je bio uspješan, prisjeća se. Onda je došao i rat, kada su pomagali u humanitarnim prilikama. Bila je to za sve njih velika čast i ljudi to pamte, kaže. Na šminkanje je, dolazila prva, najranije. Uvijek s cvijećem u rukama. Žeža bi, kaže, već u 5.30 bila na vratima šminke. Željku danas ispunjava prije svega uloga bake, a "Dobro jutro, Hrvatska" prati svaki dan. "Ovo sad što smo doznali donosi određeni pritisak, ali moramo se u životu nositi i s određenim pritiscima", dodala je sa smiješkom za kraj nova voditeljica popularnog jutarnjeg showa Doris Pinčić.

Pročitajte i:
Glamurozni izlazak: Modno usklađeni i nakon 50 godina braka

Ekskluzivne fotografije: Željka Fattorini nakon 50 godina ponovno pred oltarom

Prijateljice se prisjetile Helge Vlahović

Linker
20. travanj 2024 12:53