Marko Todorov / hanza media
Emocije na vrhuncu

Zbog Severine su nam opet zasuzile oči: 'Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu'

Severina Kojić na dodjeli nagrada Top.HR Music Awards nagrađena za najbolju turneju u 2019. godini, tamo je uoči nastupa opet dala do znanja tko joj je najsnažnija potpora u životu za sve što radi.

"Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu..." Uoči dodjele osvojene nagrade za ‘Turneju godine", stoji uz Severininu Instagram objavi kod fotografije gdje pozira sa sinom Aleksandrom, koji je dobio zadatak mamu otpratiti do pozornice gdje je nastupila s dječjim zborom.

Prošle godine je Severina u samom jeku turneje "'The Magic Tour" doživjela najteži životni udarac. Kako je donio Jutarnji list, prema privremenoj mjeri suda, Milan Popović samostalno će brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Severina se preko odvjetnika žalila na presudu, ali do tada će mjesečno sina viđati 88 sati.

"Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 i pol godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede. Ali, znaš što sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda.", napisala je Severina u jednoj od emotivnih obraćanja svom sinu, a za kraj je poručila "I Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju što čine...".

Krajem prošle godine Severina je svom sinu posvetila i baladu 'Rođeno moje' i navela da je to jedna od njenih najljepših balada.

"Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav.", komentirala je Severina koja na YouTubeu ima više od 12 milijuna pregleda, a na riječi pjesme nitko ne ostaje ravnodušan.

"Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja,
kad si mlad vjeruješ svima, a ne znaš kakvih ljudi ima...
Iz ovog gnijezda pile, gdje bi sad?
Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje..."

"The Magic Tour" osvojio je cijelu regiju. Svaki koncert bio je rasprodan tjednima unaprijed, a njen koncert u Zagrebu bilo je vrlo emotian. Čim se pojavila na pozornici, cijelom dvoranom orilo se "Seve", a najemotivniji trenutak je bio kada je zapjevala pjesmu Aleksandru i pjesmu posvetila svim majkama.

Linker
23. travanj 2024 22:30