Ne pada joj na pamet

Zbog njegovih afera zaručnica Robina Thickea odbija potpisati predbračni ugovor

Sigurno je sigurno, smatra manekenka koja se prije četiri godine zaručila za pjevača. U međuvremenu su dobili troje djece čiju budućnost mora uzeti u obzir pri donošenju odluke o predbračnom ugovoru.

U istinitost uzrečice da je karma spora ali dostižna, uvjerio se i Robin Thicke, američki pjevač i producent poznat po hitu "Blurred Lines". Njegova zaručnica, manekenka April Love Geary, nedavno se dopisivala s pratiteljima na svom Instagram storyju i izazvala burne reakcije iskrenim odgovorom na upit hoće li s 18 godina starijim partnerom potpisati predbračni ugovor?

"Ne pada mi na pamet. On se ionako više neće ženiti osim sa mnom", ustvrdila je. Pritom je ne zanima što drugi misle o tome, javlja Fox News.

Upoznali su se 2014., na holivudskoj zabavi i prohodali, a pjevač je zaljubio preko ušiju. Prati ga kontroverza kako je iza kulisa snimanja spota "Blurred Lines" pokušao silom nametnuti svoj "šarm" manekenki Emily Ratajkowski što je ona otkrila u svojoj knjizi eseja My body. Incidentu je svjedočila redateljica spota, Diane Martel, no manekekna i spisateljica kasnije je ( zacijelo zbog prijetnji tužbom) porekla da se sjeća neugodne situacije.

image

April Love Geary i Robin Thicke

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glumica Emily Ratajkowski u svojoj prvoj knjizi ‘ogolila‘ dušu: Piše o traumatičnom seksualnom zlostavljanju poznatog glazbenika

Kako god bilo, April Love Geary očito je svjesna “nedostataka” pjevača s kojim ima kćeri Miju i Lolu te sina Lucu, a zaručeni su od 2018. Ako ništa drugo, njezina odluka o potpisivanju predbračnog ugovora, kad se odluče vjenčati, mogla bi utjecati na budućnost njihove djece, pa manekenka ne želi riskirati. Budući da je Thickeja zbog navodnih "švrljanja" ostavila prva supruga Paula Patton, s kojom ima sina, jasno je zašto kandidatkinja za suprugu broj dva, puše na hladno.

Linker
20. travanj 2024 16:07