UVIJEK ODVAŽNA

Zbog iskrenosti je obožavaju: Ashley Graham pokazala figuru pet mjeseci nakon poroda

Američki plus size model i majka troje djece rodila je 7. siječnja svoje dječake blizance Malachija i Romana, a sada je pokazala liniju. Drugim majkama poručila je da vole svoje tijelo u svim fazama nakon poroda.

Ashley Graham pokazala je svoju figuru nakon što je rodila dječake blizance. U srijedu je 34-godišnja manekenka podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu snimku na kojoj se vidi njena linija nakon poroda.

"Ovo je video za sve mame možda nikada nisu ‘vratile‘ liniju nakon poroda. Za svakoga koga treba podsjetiti da je vaše tijelo lijepo u svom obliku", poručila je ženama, naglasivši da je bitno da zavole svoje tijelo u svim fazama.

"Ovo je moje postporođajno tijelo nakon pet mjeseci. Takvo kakvo jest, ovo radim u nadi da ću utjecati na to da prihvatimo SVA tijela u svakoj fazi života", dodala je ispod isječka na kojem nosi bijelo donje rublje.

Graham je majka trojice sinova, dvogodišnjeg Isaaca i 5-mjesečnih blizanaca Malachija i Romana, koje je dobila u braku sa Justinom Ervinom.

Dječake blizance rodila je 7. siječnja, a za časopis Glamour je pričala o komplikacijama tijekom poroda. U ispovijesti je opisala da je izgubila "litare krvi" i da nije mogla hodati tjedan dana nakon poroda. Plus size manekenka je više o svom životu novopečene majke troje djece pričala i na društvenim mrežama gdje je izjavila da smatra da je ispravna stvar podijeliti iskustvo o dojenju i gubitku kose u trudnoći i nakon poroda.

Početkom ove godine je dokumentirala svoje probleme s dojenjem na Instagramu, iako je rodila drugi put.

"Osjećam se zahvalno što sam imala medicinsku sestru za dojenje, koja je radila sa mnom i bila je tako mirna, ljubazna i strpljiva prema meni. Stvarno mi je pomogla da se ispraksam", izjavila je Graham.

Nakon što je prošlog mjeseca pozirala gola za Spanx, u svojoj prvoj reklami otkako je rodila svoje dječake, manekenka je objasnila da sad pažljivo bira svoje manekenske projekte kada su njezine majčinske obveze porasle.

"Ne želim se osjećati preopterećeno", poručila je miljenica žena koje je vole baš zbog njene iskrenosti.

Linker
20. travanj 2024 13:48