INDUSTRIJA LJEPOTE

Zbog endometrioze ostala je bez maternice i slijepog crijeva, a sad je progovorila i o svojim estetskim zahvatima

Komičarka je zbog zdravstvenih problema prije koji mjesec bila podvrgnuta ozbiljnim operacijama nakon kojih joj je liječnik otkrio da je pronašao i tumor u slijepom crijevu.

Glumica i komičarka Amy Schumer (40) iskreno je progovorila o svom iskustvu s kozmetičkim tretmanima, piše People.

Dobitnica Emmyja prije par dana je podijelila selfie na Instagramu iz ordinacije svog dermatologa dok je vadila filere na licu nakon što nije bila zadovoljna prijašnjim rezultatima.

"Pokušala sam napraviti filere, no ispostavilo se da sam ih već bila puna. Hvala Bogu da ih možeš otopiti jer sam izgledala kao #Malificent. Hvala @drjlodnp", napisala je Schumer uz fotografiju.

Zvijezdin dermatolog, dr. LoGerfo, također je podijelio fotografiju i objasnio proces otapanja filera, koji omekšavaju bore lica prilikom ubrizgavanja u kožu.

"Korištenje dermalnog filera može biti prekrasan način da nadomjestite izgubljeni volumen i poboljšate lice, ali kvalitetno postavljanje filera je iznimno važno!" napisala je na drušvenoj mreži.

image

Amy Schummer i suprug Chris Fischer

ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nakon što joj je dijagnosticirana ozbiljna bolest, hitno morala izvaditi čak dva organa

"@amyschumer je došla k meni nakon što je filer stavila negdje drugdje i odlučili smo da mjesto na kojem je filer bio postavljen nije idealno, pa smo ga otopili! Otapanje filera je vrlo jednostavan i brz tretman", dodao je LoGerfo. "Ubrizgao sam hijaluronidazu (enzim koji razgrađuje hijaluronsku kiselinu) da je otopim!"

Schumer je podijelila svoj stav o industriji kozmetičkih tretmana u prošlosti, nudeći diplomatski pristup. "Ne osuđujem nikoga zbog plastične operacije", rekla je za Cosmopolitan 2014.

"Mislim da je jedino loše to što se ljudi navuku na tretmane pa postanu ovisni o njima", rekla je tada Schumer te dodala kako misli da to nije super za ljude.

Čitajte i: Od ovog bračnog dogovora poznata glumica ne odstupa: 'Da ovo ne radimo, pretvorili bi se u cimere'

Komičarka je u rujnu zbog endometrioze uklonila i slijepo crijevo te maternicu, a kasnije je otkrila da joj je liječnik nakon operacije pronašao tumor u slijepom crijevu.

Amy Schumer prije tri se godine udala za kuhara Chrisa Fischera (41) s kojim ima sina Genea Davida (2).

Linker
20. travanj 2024 13:20