Prisjelo joj

Zbog boli koju je svaka žena iskusila, glumica je baš svaki tjedan bila kod liječnika!?

Iako u seriji Emily u Parizu nosi kreacije s potpisom Christiana Louboutina, Lily Collins radije bi snimala u balerinkama jer su je stopala na setu toliko boljela da je jednom tjedno morala liječniku.

Čini se da britansko-američka glumica Lily Collins ima problem kakav ni jedna žena ne želi imati - muku sa štiklama. Riječ je o situaciji kad nam ono što toliko volimo, čijih se boja, oblika i potpetica ne možemo zasititi, zadaje bol u tolikoj mjeri da ih ne možemo nositi.

Problem je ozbiljan: zvijezda serije Emily u Parizu zbog žarenja u stopalima tijekom snimanja popularne serije je često odlazila na medicinsku pedikuru, a kroz što je prolazila, nedavno je otkrila američkom voditelju Jimmyju Fallonu.

image

Stalna snimanja u visokim potpeticama zadavala su joj muku

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

"Bolovi su bili toliko snažni da sam zbog stalnog nošenja štikli na setu morala svaki tjedan odlaziti čak i liječniku", izjavila je glumica koju u seriji obuva Christian Louboutin.

Ostvario joj se modni san - nosi ekskluzivne kreacije kralja štikli - ali ona zbog bolnih stopala, ne uživa.

Čitajte i: Lily Collins kontrira trendovima: Zapaženo modno izdanje ikone modnog stila

image

Iako je riječ o dizajnerskim cipelama, Lily se javno pojadala o problemima koje su joj izazvale

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Problem je u tome što su najslikovitije pariške ulice u kojima se snimala Emily u Parizu, popločene kaldrmom: to je "neprijateljski teren" za svaku štiklu. Jedno je kad se njime mora proći usput, a drugo je hodati po kaldrmi u štiklama, pa čak i louboutinkama, nekoliko sati svaki dan.

"Morala sam imati ortopedske uloške izrađene za svaki par štikli. Ne šalim se. Osjećala sam se prilično staro”, izjadala se prelijepa, 33-godišnja kćer glazbene legende Phila Collinsa. Odluku što će njezin lik obuti donijela je kostimografkinja Netflixove serije, Patricia Field. Bez obzira na njen istančan modni ukus i znanje, glumici je dosta snimanja u visokim potpeticama, prenosi Page Six. Ne bi imala ništa protiv da njezin lik, za promjenu, nosi balerinke ili tenisice (naučila se na njih tijekom pandemijskog zatvaranja), a nada se kako će se set preseliti i u druge europske gradove: pretpostavljamo da cilja na ulice bez kaldrme.

image

Priznala je kako joj je najgore bilo u štiklama hodati po kamenom popločenim uličicama i šljunku

SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Što će se dogoditi i hoće li joj se želja ispuniti, vidjet ćemo u novoj trećoj i četvrtoj sezoni.

Linker
16. travanj 2024 09:13