Getty Images
TUŽNE VIJESTI

Zbog bolesti o kojoj nije otkrivala mnogo otkazala nastup: 'Nije lako...'

Američka pjevačica Solange Knowles, sestra glazbene dive Beyonce, putem objave na Instagramu otvorila je dušu i otkrila kako zbog bolesti mora otkazati novogodišnji nastup.

Solange Knowles (31) posljednjih se mjeseci bori s poremećajem živčanog sustava zbog kojeg je donijela novogodišnju odluku. Osim što je prisiljena odustati od ugovorenog nastupa za doček Nove na festivalu Afropunk Johannesburg, glazbenica se u 2018. godini odlučila posvetiti brizi o sebi i svom zdravlju. Naime, dijagnosticirana joj je bolest živčanog sustava koju već pet mjeseci u tajnosti liječi. "To je putovanje koje nije lagano... nekad se osjećam kul, a ponekad sam jako daleko od tog osjećaja. Radi se o kompliciranoj dijagnozi i ja još o tome učim, ali zasad, doktori mi ne dopuštaju da se ukrcam na tako dugačak let i odradim žestoki nastup odmah poslije toga," napisala je u emotivnoj objavi ispod fotografije, ne otkrivši pritom o kojoj je točno bolesti riječ.

A post shared by Solange (@saintrecords) on

31-godišnjakinja je jedna od mnogih slavnih dama koje su na društvenim mrežama otkrile svoju borbu s bolešću, poput pjevačice Selene Gomez koja se zbog lupusa morala podvrgnuti transplantaciji bubrega te glumice Julie Louis-Dreyfus koja vodi bitku s rakom.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: (L-R) Singer Solange Knowles, Alan Ferguson, hip hop artist Jay-Z and singer Beyonce during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)
Getty Images for NARAS
Podrška u borbi: Solange Knowles sa suprugom Alanom Fergusonom te sestrom Beyonce i šogorom Jay Z-em

Linker
25. travanj 2024 05:48