ROMANTIKA U GORSKOM KOTARU

Zavidi joj i Vlatka Pokos! Glumicu Helenu Minić Matanić na Valentinovo je razmazio njezin muškarac

Zagrebački filmski redatelj Dalibor Matanić pronašao je originalan način da supruzi i cijelom svijetu pokaže koliko je voli. Gurmanice, kakva je njegova supruga glumica, razumjet će da je to znak velike ljubavi.

Za dobru zabavu najvažnije je - dobro društvo, a ono se može svesti i na samo jednu jedinu osobu za stolom, pogotovo ako je ona toliko posebna i važna, kao što je zagrebačkom filmskom redatelju Daliboru Mataniću posebna i važna njegova supruga, pulska glumica Helena Minić Matanić.

Dan zaljubljenih supružnici provode u Gorskom kotaru, a Helenine oči zaiskrile su od sreće kad je pred nju stigla plata pečenje janjetine s krumpirom ispod peke u restoranu u Zdihovu.

"Pa umrijet ću! Budite i dalje sretni i zaljubljeni i napravite još kojeg predivnog bebača kad vam tako dobro ide", prokomentirala je Vlatka Pokos njegovu objavu na društvenoj mreži instagram.

Čitajte i: Domaće zvijezde otkrile kako će provesti Valentinovo: ‘Nadam se da će me suprug iznenaditi pospremanjem stana‘

Kako je proslavljeni redatelj podrijetlom Ličanin, na njegovom svečarskom stolu obavezno mora biti i janjetine, a s njegovim izborom je suglasna i pulska glumica Helena Minić Matanić.

image

Dan zaljubljenih supružnici provode u Gorskom kotaru.

DUSKO MARUSIC/CROPIX

Njih dvoje u vezi su osam godina - zaljubili su se tijekom rada na predstavi "Thelma i Louise" u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, a vjenčali su se u prosincu 2014. u crkvici Svete Foške u Barbarigi. Roditelji su kćerkice Lole (6), te sinova Maxa (4) i Nea (2), koji su Mataniću kako je svojedno izjavio život preokrenuli naglavačke, uništili mu ego, te presložili prioritete. Tako da otkako je postao otac nekoć jednom od glavnih zagrebačkih partijanera ništa nije važnije od vremena provedenog s obitelji.

Čitajte i: Kao tri mušketira: Omiljeni masterchef trojac oduševio posjetitelje trogirskog restorana ekskluzivnom večerom

Usprkos silnim poslovnim i obiteljskim obavezama - nakon serijala "Područje bez signala" čijih smo šest epizoda nedavno odgledali, na Hrvatsku televiziju početkom ožujka stiže novi Matanićev serijal "Šutnja", Matanići očito nisu zaboravili tulumariti i dobro se zabavljati, pa makar se za to prilika pružila daleko od kuće usred prvog radnog dana u tjednu,

Linker
17. travanj 2024 13:25