Profimedia, Backgrid UK
sreća najveća

Zato je skrivala trbuščić: Slavna pjevačica trudna je u 45. godini

Poznata australska pjevačica Natalie Imbruglia, trudna je u 45-godini! Trbuščić je uspjela jako dugo skrivati od paparazza jer fotografija kojom je popratila sretnu vijest na Instagramu govori da je njezina trudnoća već poodmakla.

Natalie Imbruglia, 44-godišnja glazbenica i glumica koja se bavila i modelingom, svijetu je objavila najsretniju vijest: trudna je s prvim djetetom i to putem umjetne oplodnje doniranim muškim spolnim stanicama.

Da ju je snašla neopisiva sreća, objavila je putem Instagrama, sa smiješkom na licu. Na fotografiji pozira odjevena u prekrasnu kraću haljinicu sa životinjskim printom, brenda AllSaints, koja u web dućanima košta oko 800 kuna. U jednoj ruci drži mobitel, a druga joj počiva na povećem trbuščiću.

'Nisam progutala lubenicu! Čekam prvo dijete koje bi trebalo stići najesen. Svima koji me znate poznato je da mi je to dugo bila velika želja i sretna sam što mi je pružena mogućnost zatrudnjeti putem umjetne oplodne i donora sperme. Ništa više o toj temi neću reći javno', napisala je.

Ipak, objavu je iskoristila i za malo poslovne samopromocije, napisavši da je potpisala novi ugovor za snimanje albuma.

Instagram

Linker
25. travanj 2024 12:24