Život u kazalištu

Zaspala na radnom mjestu: Savladao ju umor te nije obraćala pažnju ni na zaštitnu masku

Uvijek besprijekorno dotjerana glumica, dala je uvid i u onu drugu stranu svog posla, kada je na jednoj od kazališnih proba, odjevena u sportski-elegantnu kombinaciju, zanemarila sva pravila i ‘prilegla‘ na drvenim stolicama.

Postoje slike koje uistinu govore više od tisuću riječi, jednu od takvih podijelila je naša proslavljena glumica Bojana Gregorić Vejzović na svom Instagramu. U prostorima kazališta Gavella glumica je predahnula između proba, ne bi to bilo ništa neobično, da nije bila 'udobno zavaljena' preko tri spojene drvene stolice - na kojima je zaspala.

"Moj dragi kolega Goran Grgić jednom prilikom opisujući ljubav prema glumačkom pozivu rekao je: - Ma glumci bi i spavali na pozornici kada bi to netko htio gledati!", napisala je Bojana uz fotografiju i dodala nekoliko duhovitih oznaka. "Uhvaćena, spavanje na radnom mjestu", samo su neke od hashtagova, koje je Gregorić Vezović navela.

Ljubav prema sceni, pozornici i glumi jača je i od umora koji je Bojanu savladao. Ona je na spojene neudobne stolice, pod glavu podmetnula zimsku jaknu i legla kako bi barem malo zatvorila oči i napunila baterije. Rukom je pokušala zakloniti lice od svjetla reflektora, a jednu nogu podignula je na stolicu - u ovoj pozi koja otkriva da je umjetnica zaista zaspala - prepoznat će se mnogi.

Pogled iza scene

Budući da ju je umor toliko savladao, glumica nije primijetila da joj je zaštitna maska skliznula s nosa te je pokrivala samo usta. Ovakav prizor ne vidi se često pa su Bojanini kolege diskretno ovjekovječili njen trenutak mira. A Bojana je pak, odlučila podijeliti sa svima sliku koja daje bar taj mali uvid u život iza scene i sve ono što glumci ponekad prolaze da bi zabljesnuli na pozornici.

Glumica koja je poznata po svojoj besprijekornoj figuri, koju uz dobre gene može zahvaliti i plesanjem baleta u mladosti, često u zanimanje javnosti dođe zbog svog jedinstvenog modnog izričaja. Bilo da nosi elegantne večernje haljine ili nešto smjelije kombinacije u kojima otkrije svoje plesačke noge, Bojana svaki put utjelovi pojam urbanog chica. Ovog je puta, za glumačku probu odjenula sjajnu plisiranu suknju koju je uparila s modernim, glomaznim tenisicama.

Linker
16. travanj 2024 06:42