Zauvijek ljubav

Zaruke skladnog para: Duje Ćaleta - Car i njegova Adriana objavili sretne vijesti na romantičnom vidikovcu

Nogometaš i pravnica zbog njegovog angažmana žive u Francuskoj, sada su u novom domu u Marseillesu svoju četverogodišnju vezu okrunili zarukama.

Sretne vijesti stižu iz Marseillesa u Francuskoj, hrvatski nogometni reperezentativac Duje Ćaleta - Car zaručio se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Adrianom Đurđević. Javnost i prijatelje o svemu je izvijestila Adriana uz tri zajedničke fotografije koje su snimili na romantičnom vidikovcu.

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje. Zauvijek ćeš biti moj uvijek", napisala je Adriana.

U prvi plan na fotografijama stavili su njezin zaručnički prsten, elegantan komad nakita s dragim kamenom savršeno pristaje Adrianinim lijepo manikiranim noktima. Nakon objave skladan par u kratko je vrijeme dobio pregršt čestitki.

Čitajte i: Ljeto nikad ne prestaje: Egzotični blagdani našeg slavnog para, jedni od rijetkih koji su se odvažili na put

Skladan par uživa zajedno

Nogometaš i pet godina starija pravnica iz Dubrovnika u vezi su nešto više od četiri godine, nakon što su se sasvim slučajno upoznali u Zagrebu. Žive u Francuskoj, gdje Duje igra za nogometni klub Olympique de Marseille.

O vezi nerijetko govore u medijima, no zato rado dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, na kojima se vidi kako uživaju zajedno u svakom slobodnom trenutku. Veliki su obožavatelji putovanja te su čak i ove zime unatoč pandemiji otputovali u sunčani Dubai.

Čitajte i: Djevojka našeg reprezentativca odlučila se na veliki korak: 'Prvi put sam se upustila u ovako nešto'

"Odvedi me tamo gdje ljeto nikada ne prestaje", napisala je Adriana u jednoj od objava i kao prava ljubiteljica sunca i ljeta uživala je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Za putovanje je pažljivo pripremila najbolje kreacije, što ne čudi jer ova 29-godišnjakinja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

Linker
25. travanj 2024 16:55