Christopher Peterson/Splash News
FLASH MOB

Zaruke o kojima se priča: Ima milijune, ali dečka je zaprosio u restoranu brze hrane

Poznati modni dizajner, koji iza sebe ima luksuzan modni i beauty brend, našao se u centru pozornosti zbog zaruka. Marc Jacobs odlučio je zaprositi svojeg dugogodišnjeg dečka Charlyja Defrancescoa i to na vrlo neobičan način i na vrlo neobičnom mjestu.

Iako ima silne milijune i može sebi i svojem partneru priuštiti najluksuznije stvari, američki dizajner odabrao je poznati restoran brze hrane Chipotle, a ključni dio zaruka je bio i flash mob koji se odvio upravo u tom malom restoranu meksičke hrane. Dok je u pozadini svirala pjesma "Kiss" legendarnog Princea, Charly je bezbrižno snimao flash mob, a čim je glazba stala, Marc Jacobs je kleknuo, izvadio prsten i postavio pitanje. Odgovor je bio „da“, a mnogi očekuju kako će modna ikona sa svojim zaručnikom kada je u pitanju svadba – odabrati sve najluksuznije i najraskošnije, za razliku od zaruka.

S obzirom na to da je Jacobs objavio video na svojim profilima na društvenim mrežama, obožavatelji i oni koji to nisu brzo su podijelili svoja mišljenja o takvim zarukama i većina je zapravo bila oduševljena njegovim neočekivanim potezom – osobito jer je svojeg dečka zaprosio na njegov rođendan.

Bit će to prvi brak za 54-godišnjeg dizajnera koji je u vezi s Charlyjem, vlasnikom brenda mirisnih svijeća LIT, već nekoliko godina te zajedno žive u njujorškoj četvrti West Village.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 09:  Charly DeFrancesco (L) and designer Marc Jacobs attend the
Getty Images
Na premijeri filma Zoolander 2 2016. godine

Linker
19. travanj 2024 01:04