S Taylorom Hawkinsom, bubnjarom Foo Fightersa, i sinom prošle godine u prosincu na humanitarnom festivalu One Love Malibu
 Profimedia, Mega Agency
već je bila izgubila nadu

Zarazni osmijeh skriva najteže dane: Trudnoća u 46. godini došla je nakon bolnih gubitaka

Iako je krajem ožujka glazbenica Alanis Morissette objavila sretne vijesti da očekuje svoje treće dijete, sada je otvoreno progovorila o teškom razdoblju prije toga, kada je, nakon bolnih gubitaka, mislila da joj se snovi o velikoj obitelji nikada neće ostvariti.

Iako kanadska pjevačica broji sitno do rođenja svojeg trećeg djeteta kojem se neizmjerno veseli, pred sam kraj trudnoće prisjetila se teških razdoblja prije nje. U velikom intervjuu za Self, Alanis Morissette (45) je progovorila o boli kroz koju je prolazila nakon što je doživjela nekoliko spontanih pobačaja, zbog kojih je mislila da snove o velikoj obitelji nikada neće ostvariti.

- Između Ever i Onyx bilo je nekoliko teških početaka. Oduvijek sam željela troje djece, ali nakon teške borbe i nekoliko pobačaja, počela sam razmišljati kako to nije moguće - govori pjevačica koja sa suprugom ima osmogodišnjeg sina Evera i kćer Onyx koja će uskoro navršiti tri godine.

BGUK_1274583 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Alanis Morissette



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 376233227, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

- Počela sam "ganjati" trudnoću, molila sam se za nju. Toliko sam toga naučila o svojem tijelu, biokemiji, imunitetu i ginekologiji kroz taj cijeli proces, osobito nakon što sam prošla kroz pobačaje. Mislim da je to bio jedan od načina da se lakše nosim s gubitkom - objasnila je Alanis koja je na kraju odlučila poduzeti druge korake kako bi ostvarila svoje snove.

BGUK_1528234 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Alanis Morissette



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 422301023, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

- Počela sam na svoje zdravlje gledati drugačije, iz više perspektiva među kojima je i to što sam stalno kontrolirala krvni tlak, hodala na terapije, razgovarala s liječnicima, ali i babicama. Prošla sam i kroz mnoge testove, operacije i preglede i nekad su se stvari uspjele riješiti - objasnila je pjevačica koja je treći put ostala trudna u 45. godini. Sretne vijesti da ona i njezin suprug Mario Treadway, poznatiji kao Souleye, očekuju treće dijete objavila je krajem ožujka ove godine.

CALABASAS, LOS ANGELES, CA, USA - DECEMBER 02: Ben Kenney, Brandon Boyd and Mike Einziger of Incubus perform onstage at the One Love Malibu Festival Benefit Concert For Woolsey Fire Recovery held at the King Gillette Ranch on December 2, 2018 in Calabasas, Los Angeles, California, United States.
02 Dec 2018, Image: 400037583, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
S Taylorom Hawkinsom, bubnjarom Foo Fightersa, i sinom prošle godine u prosincu na humanitarnom festivalu One Love Malibu

Osim što je otvoreno progovorila o teškoćama s trudnoćom, Alanis je jedna od rijetkih slavnih žena koja je bez ustručavanja govorila i o borbi s postporođajnom depresijom. Nakon rođenja prvog djeteta pomoć je potražila tek nakon godine dana jer je simptome protumačila kao depresiju s kojom se već borila u prošlosti.

- Probudila bih se i osjećala kao da sam prekrivena katranom, ali nije bilo prvi put da bih se tako osjećala i mislila sam "ovo mi je poznato, opet sam depresivna" - objasnila je pjevačica koja je nakon drugog porođaja potražila pomoć već nakon četiri mjeseca, a sada kaže da ne bi čekala niti pet minuta.

- Ovog puta ću čekati četiri minute. Rekla sam svojim prijateljima da ću pokušati biti potpuno iskrena, ali to ne mogu jamčiti s obzirom na prošla dva iskustva pa će morati sve što kažem uzeti sa zadrškom i ako primijete da sam ponovno na rubu da mi to i kažu - zaključila je pjevačica.

Linker
14. travanj 2024 14:44