Nespretni Harry

Zapričao se i izgubio kontrolu: Princ Harry pao s konja na polo natjecanju

Vojvoda od Sussexa je branio boje svog tima Los Padres, no u jednom trenu tijekom utakmice pao je s konja na travu.

Za prvo pojavljivanje u javnosti nakon povratka u Kaliforniju, princ Harry odabrao je polo utakmicu. Nakon povratka iz Ujedinjenog Kraljevstva gdje je s obitelji proslavio veliki jubilej bake kraljice Elizabete II., kao i prvog rođendana svoje kćerkice Lilibet, vojvoda od Sussexa u Kaliforniji ne opet u sedlu - no ubrzo je i pao iz njega.

image

Prvo pojavljivanje Harryja u SAD-u, bilo je na polo utakmici.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Harry je branio boje svog tima Los Padres, no u jednom trenu tijekom utakmice pao je s konja na travu. Fotografi su zabilježili trenutak u kojem su i princ i konj bili na zemlji, Harry se dočekao na koljena i četveronoške se uspio podići, a konj je također bio na tlu. Srećom ni princ, ni konj nisu ozlijeđeni u nezgodi. No, njegov tim izgubio je utakmicu rezultatom 12:11, u publici je princa bodrilo mnogo njegovim poznatih prijatelja.

image

Princ Harry pao je s konja.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

I princ i konj su dobro.

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Kraljičin unuk, šesti je u redu za prijestolje, u popisu igrača zabilježen je kao H. Wales, time je Harry jedan od četiri člana ekipe uz svog prijatelja Nachoa Figuerasa. Princ se ekipi Los Padres pridružio ove godine, a poznato je da se polom bavio cijeli svoj život, otkako ga je kao dijete naučio s bratom Williamom.

Čitajte i: Nakon dugo vremena objavljena fotka malene Lilibet, kćeri Meghan i Harryja

Podržali ga brojni prijatelji

Iako je Harryjeva momčad izgubila princ nije izgledao tužno zbog rezultata, nego je veselo ćaskao s prijateljima kraj terena, među njima su bili natjecateljica Američkog idola Katharine McPhee (38) i njen suprug kompozitor David Foster (72), zajedno sa sinčićem Rennijem.

image

Od ove godine princ igra za tim Los Padres.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glazbenika, koji je samo godinu mlađi od princa Charlesa, mnogi opisuju kao očinsku figuru Harryju. Poznato je da mlađi Charlesov sin ima zategnut odnos s ocem kao i sa starijim bratom Williamom, otkako su on i Meghan Markle emigrirali u SAD.

image

Harryja je došlo podržati mnogo prijatelja.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uspuhan, znojan, ali nasmijan Harry družio se s prijateljima koji su ga došli podržati, u jednom trenu zagrlio je i Delfinu, suprugu svog prijatelja i suigrača Nacho Figueras. Harryjevi prijatelji tvrde da britanski velikaš 'živi svoj san u SAD-u', igra polo na profesionalnoj razini dok istovremeno živi u raskošnom zdanju u Montecitu sa suprugom i njihovo dvoje djece.

Linker
18. travanj 2024 11:14