‘DO UŠIJU‘

Zaljubljeni kao prvog dana: Reakcija Ryana Reynoldsa koji gleda suprugu svaki put oduševljava

Kanadski glumac nije mogao skinuti pogled s Blake Lively dok je pozirala pred objektivima, a video je uskoro postao viralni hit na Twitteru. Nije ni čudo da su upravo oni jedan od omiljenih parova jer njihova ljubav nakon 12 godina, izgleda baš kao i prvog dana.

Američka glumica Blake Lively tijekom godina je dokazala svoj status 'modne ikone', a mnogi jedva čekaju vidjeti njeno izdanje gdje god da se pojavi. Tako je tijekom godina nosila nevjerojatne haljine na poznatom Met Gala crvenom tepihu, a sada je otišla korak dalje kada se pojavila u dvije haljine koje su bile spojene u jednu.

Naime, u skladu s ovogodišnjom temom pozlaćenog glamura Livelyina prva haljina bila je bakrena Versace haljina bez naramenica koja u kojoj se skrivala druga tirkizna haljina koju je otkrila uz malu pomoć asistenata na crvenom tepihu.

image

Blake Lively u Versace izdanju na Met Gali 2022.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iza transformacije njezine haljine iz bakra u tirkizno plavu zapravo se krije simbolika s Kipom slobode, a glumica je na ovaj način odala počast raznim ikonama New Yorka. Baš poput njezine haljine, američki spomenik je postavljen u New Yorku davne 1886. godine, kada je napravljen od bakra, ali je s godinama oksidirao i postao tirkizan.

Čitajte i: Najglamuroznija noć: Nakon tri godine, Met Gala se vratila u punom sjaju

image

Trenutak transformacije haljine uz pomoć asistenata

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nitko nije mogao skinuti pogled s plavokose glumice, posebno njen suprug Ryan Reynolds, koji je odjenuo crno odijelo s bijelom leptir mašnom i prslukom, a trenutak gdje zaljubljeno gleda u suprugu osvanuo je na Twitteru te postao apsolutni hit, dok su žene diljem svijeta komentirale da ''svaka žena zaslužuje muškarca koji će ih gledati poput Ryana''.

Video je nastao nakon što se glumac nastavio penjati stepenicama na crvenom tepihu dok je njegova supruga pozirala fotografima. Popularni glumac kojeg javnost najviše pamti po ulozi u filmu Deadpool, nije ni pokušavao sakriti koliko je očaran suprugom s kojom je u braku od 2012. godine.

Ovom gestom je zarobio srca obožavatelja, a jedan korisnik Twittera se našalio da ako vas muškarac ne gleda 'kako Ryan gleda Blakea', onda on 'nije taj'.

"Želim ljubav Ryana Reynoldsa i Blake Lively'', ''Njegova reakcija kada ugleda njezinu haljinu je preslatka", "Kunem se da je ovo najsimpatičniji par ikada'', 'njena haljina je bila senzacionalna, ali njegova reakcija me oduševila", samo su neki od komentara obožavatelja.

image

Ryan Reynolds u šetnji s kćerkicama

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjetimo, par se prvi put upoznao na snimanju filma Green Lantern 2010. godine, ali su vezu obznanili tek godinu dana kasnije. Nakon toga 9. rujna 2012. vezu su okrunili brakom, a kasnije su na svijet stigle njihove malene princeze, James Reynolds, Inez Reynolds i najmlađa kćerkica Betty.

Linker
22. travanj 2024 01:18