DAMJAN TADIC/CROPIX
Sretni i osunčani

Zaljubljeni kao na početku: Ivaniševići otkrili kako za njih izgleda divan dan i oduševili prijatelje

Bivši tenisač i radijska voditeljica uživaju u svom obiteljskom životu, a s vremena na vrijeme pokažu kako provode vrijeme i koliko su još uvijek zaljubljeni.

Bivši tenisač i radijska voditeljica uživaju u svom obiteljskom životu, a s vremena na vrijeme pokažu kako provode vrijeme i koliko su još uvijek zaljubljeni.

Proljeće je stiglo, s njime toplije vrijeme, dobro raspoloženje, a i time povećan boravak u prirodi i na svježem zraku, još ako ste u društvu voljenih osoba - garantirano nećete moći skinuti osmijeh s lica - baš kao Goran i Nives Ivanišević. Jedan od skladnijih parova, koji svojim nenametljivim izrazima privrženosti osvajaju simpatije i kod potpunih stranaca.

Svoju intimu odlučno skrivaju, ali s vremena na vrijeme objave neku zajedničku fotografiju, posvetu i slično. To su često one male, a zapravo tako velike stvari, koje život znače. Tako su sada na društvenim mrežama podijelili slike s jednog spokojnog izleta u prirodu. Naš umirovljeni tenisač i teniski trener objavio je zajedničku fotografiju sa suprugom, dok su sjedili na klupi pod drvećem. Zaljubljene poglede nisu mogle sakriti ni sunčane naočale.

Čitajte i: Nives Ivanišević sa sinom pobjegla iz Zagreba napuniti baterije: U uživanciji im nije smetala ni bura

Čitajte i: Nakon povratka iz Australije, Goran i Nives otišli na kratki i slatki izlet u kakvom svi možemo uživati

Jedan divan dan

"Želim vam divan dan!", poručio je Goran uz zajedničku fotografiju. Skladan par uživao je na zraku u ležernoj odjeći. Ubrzo je i Nives objavila fotografije snimljene istog dana, uz njihovu zajedničku na klupi u prirodi, pokazala je i jednu nastalu u šetnji Gornjim gradom, na kojoj se vidi da je s njima bio i njihov sinčić Oliver.

"Moji dečki", kratko je napisala Nives, koja je i ovaj put vrlo pažljivo odabrala fotografiju na kojoj se ne vidi lice njihova sina.

Baš kao i nedavno, kada se radijska voditeljica iz Zagreba zaputila nešto južnije kako bi uživala u morskom zraku zajedno s Oliverom. Iako sina ne pokazuje često, to je bila prava prilika da njih dvoje uživaju. Dok je Oliver bacao kamenčiće u more, Nives je uz njega upijala zrake sunca i miris mora. Kratkim "ae" radijska voditeljica je opisala simpatičnu fotografiju na kojoj pozira sa sinom jer ona sve govori i ne treba joj previše opisa.

Linker
26. travanj 2024 06:21