Na crvenom tepihu

Zaljubljeni i elegantni: Keanu i djevojka ne skrivaju sreću u jednom od rijetkih izlazaka

Par je prvi puta javno obznanio vezu u studenom 2019., pojavivši se zajedno na crvenom tepihu, kasnije se saznalo da su tada bili već godinu i pol u vezi.

Keanu Reeves i Alexandra Grant uživali su u večernjem izlasku, jednom od rijetkih za ovaj povučeni umjetnički par. Omiljena 57-godišnja holivudska zvijezda i njegova 49-godišnja djevojka umjetnica pojavili su se na 2022 MOCA Gala, svečanosti održanoj u Geffen Contemporary, u Muzeju za suvremenu umjetnost i Los Angelesu.

Na gala događanje došli su elegantni i usklađeni. Keanu u klasičnom tamno plavom odijelu, bijeloj košulji i plavo-crvenoj kravati, nije se odrekao sve prepoznatljive frizure i brade, dok je Alexandra zablistala u jarko crvenoj haljini. Sirena kroj odlično je komplimentirao njenu figuru, a ukrštene široke naramenice odličan su detalj koji je haljini dao novu razinu.

image

Keanu Reeves i Alexandra Grant u jednom od rijetkih izlazaka.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Elegantan par na crvenom tepihu se držao za ruke, a tijekom poziranja fotografima stalno su se smijali i gledali se u oči. Ako je itko sumnjao da među ovim zaljubljenim umjetnicima ljubav cvate kao i prvog dana, nakon ovog izlaska to im je sasvim jasno.

Par je prvi puta javno obznanio vezu u studenom 2019., pojavivši se zajedno na crvenom tepihu the LACMA Art + Film Gala koje je predstavio Gucci u L.A.-u.

Čitajte i: Keanu Reeves nakon brojnih tragedija u životu našao oslonac: Prvi put svijetu predstavio ženu zbog koje opet vjeruje u ljubav

Nakon četiri godine, zaljubljeni kao prvi dan

Kasnije su Reeves i Grant otkrili da su bili prijatelji godinama, čak su i surađivali zajedno - na Reevesovim knjigama Ode to Happiness iz 2011. i Shadows iz 2016. Knjige je napisao Keanu, a ilustrirala ih je Alexandra.

image

Par je zajedno oko 4 godine.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Koji mjesec kasnije prijateljica Alexandre Grant otkrila je za medije da je par zajedno mnogo dulje nego su to obožavatelji znali, hodali su otprilike godinu i pol prije prvog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu, što bi značilo da glumac i umjetnica ovih dana slave svoju četvrtu obljetnicu.

Par već nekoliko godina uspješno izbjegava pitanje o braku ili zarukama, kad god su suočeni s pitanjem o novoj razini svog odnosa - oni krenu u filozofske rasprave o ljubavi i koliko im ljubav mnogo znači u životu. S papirom ili bez, Keanu i Alexandra očito uživaju zajedno, a to niti žele, niti mogu sakriti od javnosti.

Linker
13. travanj 2024 15:25