instagram
Planet Sedmo nebo

Zaljubljena u Barceloni: Ana Gruica na retro motoru s novim dečkom

Najljepše trenutke s novim dečkom Boranom Ana redovito dokumentira, a ovih dana uživa u njegovom zagrljaju u romantičnoj Barceloni - kao da rekonstruiraju hit film "Jedi, moli, voli"

Splićanka Ana Gruica provodi najsretnije trenutke uz dečka Borana Uglešića (43) dok Barcelonu promatra vozeći se Vespom u njegovom zagrljaju.

A dok njezin sinčić Ivan Marat vrijeme provodi u Zagrebu s tatom Hrvojem Šalkovićem, na drugom kraju Europe naoružani osmijesima i kacigama u crno-bijeloj modnoj kombinaciji, Ana i Boran izgledaju kao da su na sedmom nebu.

'Mediteranski. Brm-brm.', napisala je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Nakon prekida veze s književnikom Hrvojem Šalkovićem glumicu je osvojio markantni splitski psihijatar s kojim je prošlog ljeta snimljena kako izlazi iz splitskog hotela Park izmjenjujući poljupce.

"Boran i ja smo se dugo poznavali. Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije.', rekla je nedavno Ana koja ima skromne želje.

"Želim da sve ostane kako je sada. Točno tako. Zdravlje, mir, obitelj i posao koji volim već imam. Ništa više od ovoga ne tražim", rekla nam je nedavno kada je proslavila svoj 35. rođendan.

Linker
19. travanj 2024 03:18