Christopher Peterson/Splash News
STUDENTSKI DANI

Zaljubljena preko ušiju - kći Baracka Obame ne odvaja se od dečka

Bivši američki predsjednik Barack Obama izjavio je prije nekoliko mjeseci da ga uopće ne brinu potencijalni dečki njegovih kćeri, ali sada, kada je njegova starija kći pokazala svojeg odabranika, možda promijeni priču.

Novi američko-britanski par o kojem trenutačno svi govore, i koji je po interesu javnosti gotovo zamijenio princa Harryja i bivšu glumicu Meghan Markle, su Malia Obama i Rory Farquharson. Par se upoznao na Harvardu i tek su nedavno započeli svoju vezu: prvi put su viđeni u javnosti na početku akademske godine prije utakmice američkog nogometa, a sada, nekoliko mjeseci kasnije, uhvaćeni su u zaljubljenoj šetnji New Yorkom.

Christopher Peterson/Splash News

Christopher Peterson/Splash News

Odabranik kćeri bivšeg predsjednika Baracka Obame i prve dame Michelle Obame je 19-godišnji Britanac koji je završio jednu od najpoznatijih škola u Ujedinjenom kraljevstvu – prestižnu školu Rugby, čija je školarina oko 45 tisuća dolara, a koja je poznata po tome što je svijetu dala ragbi, baš kao što joj i samo ime sugerira. Ipak, novi odabranik Malije Obame dobro je znao što ga čeka ako uđe u vezu s kćeri bivšeg američkog predsjednika pa se na vrijeme riješio svih svojih profila na društvenim mrežama, baš kao što je to morala i bivša glumica Meghan Markle nakon što je njezina veza s princem Harryjem postala ozbiljna. Ipak, uspjelo se saznati da je Rory bio veliki zavodnik u srednjoj školi te da ima porok - voli zapaliti cigaretu, što se Michelle Obama sigurno neće svidjeti. Prije nekoliko mjeseci bivši predsjednik Barack Obama izjavio je kako "mirno spava", iako su njegove kćeri u godinama kada ih počinje okupirati ljubav, jer zna da se znaju pobrinuti same za sebe.

Christopher Peterson/Splash News

Linker
19. travanj 2024 22:31