Lea Michele / Instagram
nakon dvije godine

Zaljubili su se na svadbi prijatelja, a za vikend su imali svoju: Lea je imala hit vjenčanicu!

Iako su godinama bili prijatelji tek su se slučajnim susretom na vjenčanju upustili u romansu - koju su sada - nakon dvije godine - okrunili vjenčanjem

Nakon dvije godine veze i godinu dana zaruka, u bračnu je luku uplovila Lea Michele (32), zvijezda serije 'Glee'. Glumica se udala za predsjednika modne kompanije AYR Zandyja Reicha (36), a par je na ceremoniji u Sjevernoj Carolini bio okružen samo najbližima.

- Presretni smo i zahvalni što smo okruženi s obitelji i prijateljima, a najviše od svega smo sretni što ćemo provesti ostatak života zajedno - izjavili su za magazin People. 32-godišnja glumica blistala je u bijeloj vjenčanici bez naramenica, princeza kroja sa slojevitom suknjom, dok je kosu skupila u nisku punđu.

Lea je svojeg supruga upoznala na vjenčanju zajedničkih prijatelja, gdje su sasvim slučajno sjedili za istim stolom. Iako su se prije toga poznavali, sve je krenulo upravo na tom vjenčanju prije dvije godine.

Par je svoju vezu potvrdio tek u srpnju te godine, nakon nekoliko mjeseci skrivanja, a nakon godinu dana veze "pale" su i zaruke: Zandy je Leu iznenadio dijamantnim prstenom dok su bili na odmoru.

- Mislim da sam mu najprije rekla da se prestane zezati jer sam bila toliko iznenađena. Gotovo ničega se ne sjećam, a i njemu je sve maglovito. Na kraju nismo bili niti sigurni jesam li rekla "da" ili nisam - prisjetila se zaruka Lea.

Kreator serije "Glee" Ryan Murphy vodio je cijelu ceremoniju na čemu je Lea inzistirala jer joj je on poput člana obitelji, a među uzvanicima su bile i njezini kolege iz serije Darren Criss i Becca Tobin, te glumica Emma Roberts s kojom je Lea glumila u seriji "Scream Queens".

Michele iza sebe ima nekoliko ljubavnih veza, ali najbolniji rastanak bio je onaj od glumca Coreyja Monteitha s kojim je glumila u seriji "Glee". On se slučajno predozirao 2013. godine i Lea mu od tada na svaku godišnjicu posveti objavu na Instagramu.

LEA MICHELE, COREY MONTEITH, MARK SALLING
Signing copies of the soundtrack
Profimedia, Globe
S glumcem Coreyjem Monteithom prije deset godina

Linker
18. travanj 2024 19:44