Getty Images
slomljeni zbog situacije

'Žalit će cijeli život!' Nakon vjenčanja Meghan i Harry odlaze na posebnu adresu

Otac Meghan Markle, Thomas, morao je propustiti kraljevsko vjenčanja i nije mogao svoju kćer odvesti pred oltar jer je nekoliko dana uoči vjenčanja morao na operaciju srca, a zbog toga će žaliti cijeli život.

Operacija Thomasa Marklea dobro je prošla, a novopečani mladenci planiraju posjetiti 73-godišnjeg bliskog člana obitelji odmah nakon medenog mjeseca.

'Meghan i Thomas bili su slomljeni zbog cijele situacije. On je bio očajan što nije mogao biti na vjenčanju, ali su razgovarali su o tome kako će se vidjeti uskoro. Čuju se gotovo svakodnevno, a Meghan mu često šalje poruke. Jako je zabrinuta bila za njega i stalno mu šalje poruke ohrabrenja. Gledajući vjenčanje na malom ekranu rekao je da će cijelog života žaliti što nije bio uz nju. Kad ju je vidio na televizijskom prijenosu govorio je da je njegova prekrasna princeza i da je jako voli. Bio je oduševljen jer je naprosto blistala od sreće!. On s velikim nestrpljenjem iščekuje da mu mladenci dođu u goste, a sada je koncentriran na oporavak', rekao je obiteljski izvor za The Sun.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex leave Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Vojvotkinju Meghan Markle i princa Harry čeka najsretnije razdoblje njihovih bračnih voda - putovanje na medeni mjesec čija lokacija je dobro čuvana tajna.

U listopadu Harry i Meghan kreću na turneju po zemljama Commonwealtha, a startaju s Australijom, gdje će princ otvoriti svoje Invictus igre.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Prince Harrry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex depart Windsor Castle  following their wedding on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle. Among the guests were 2200 members of the public, the royal family and Ms. Markle's Mother Doria Ragland.  (Photo by Samir Hussein/WireImage)
Samir Hussein/WireImage

Linker
19. travanj 2024 05:25