divna obitelj

Zaigrani duo i preslatka Marina! Nerazdvojne sestre Zaninović Splitom prošetale u društvu djece

Ana i Lucija Zaninović proslavljene su sportašice, ali i sestre blizanke - koje su cijelog života nerazdvojne u svemu. U isto su vrijeme dobile i sinove, a tijekom ljeta 2020. ekipi se pridružila i Lucijina kćerkica Marina.

Sestre Lucija i Ana Zaninović dijele posebnu vezu. Osim što su kao blizanke nerazdvojne cijelog života, hrvatske taekwondo reprezentativke u kratkom razmaku su se udale, a potom su u malom razmaku i zatrudnjele te na svijet donijele svoje dječake. Ne čudi stoga što su danas njihovi nasljednici nerazdvojni mali prijatelji.

Čitajte i: Stigla je! Nakon dva dječaka, obitelj Zaninović dočekala djevojčicu popularnog imena

Između Tome i Ervina je svega mjesec dana dobne razlike pa su pravi zaigrani duo i idealno društvo gdje god se pojavili sa svojim poznatim majkama. Tako su tijekom vikenda poznate mame odvele svoje dječake u šetnju po splitskoj rivi, a kada su sjeli na klupicu, mališani su joj brzo našli funkciju za igru.

image



SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Domovi Ane i Lucije Zaninović već mirišu na blagdane i fine kolačiće, a u njima posebno uživaju njihova djeca

Dok su se oni bavili igrom, Ana i Lucija su pozirale, i to u društvu preslatke Marine - djevojčice koju su u srpnju 2020. dobili Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić. Tada nam je ponosna teta Ana otkrila da njezin nećak Ervin jedva čeka da mu sestra stigne iz bolnice. Još samo da Marina stasa dovoljno da se bratu i rođaku pridruži i dječjim igrama i nepodopštinama - tada podmlatku sestara Zaninović neće biti kraja!

Linker
21. travanj 2024 11:03