Uzbuđenje na setu

Zabave na snimanju nastavka ‘Seksa i grada‘ ne nedostaje: Sarah Jessica Parker snimljena u zagrljaju kršnog momka

Paparazzi redovito ophađaju snimanje novih epizoda o četiri prijateljice u New Yorku te se pritom nagledaju svega i svačega. No, jedno je sigurno - u novoj seriji čeka nas puno toga zanimljivoga!

Da imamo ovakvog pekara, brzo bismo dogurale do sto kilograma - našalile su se obožavateljice američke glumice Sarah Jessica Parker (56), koja se na setu serijala ‘And Just Like That’ (inačice ‘Seksa i grada’) našla u zagrljaju seksepilnog prodavača kruha i peciva.

Čitajte i: Borio se s teškom dijagnozom i otišao u tišini. Preminuo omiljeni lik iz serije 'Seks i grad'

Mišićavog mladića koji je kolumnistici Carrie Bradshaw dao vrući baguette, a potom je odnio do njezina stana u njujorškoj ulici Perry, glumi plavooki francuski glumac, model i boksač Thomas Canestearo (35), poznat po ulozi u akcijskom filmu ‘Plaćenici 3’ iz 2014., sa Sylvesterom Stalloneom i Melom Gibsonom.

image
Sarah Jessica Parker snima 'And Just Like That' - inačicu serije 'Seks i grad'.
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izvori sa seta otkrivaju da neće biti u vezi s Carrie jer je ona odabrala svoju staru ljubav - Facu.

A 'Just Like That', koji će se na HBO Maxu prikazivati u deset epizoda, trenutačno je u procesu snimanja, no snimanje će se vrlo vjerojatno malo usporiti zbog smrti glumca Willieja Garsona koji je utjelovio jednog od omiljenih likova iz serije - simpatičnog homoseksualca Stanforda Blatcha.

image
Willie Garson i Sarah Jessica Parker.
DJAMILLA ROSA COCHRAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Willie je preminuo u 57. godini nakon kratke i teške bolesti - raka gušteraće. Willie je pristao ponoviti svoju ulogu u svojevrsnom nastavku hit serije, iako je tada već bolovao od karcinoma. Nažalost, finalni produkt nije dočekao.

Linker
17. travanj 2024 01:02