Tvornica straha

Zabava s dozom straha: Dva komičara udružila su snage i odlučila da će plašiti javnost i posjetitelje Zagreba

Nova gradska atrakcija u prostoru kluba Katran otvara vrata 19. lipnja, a baziran je na kućama strave kakve se mogu posjetiti po svim većim europskim i svjetskim zabavnim parkovima.

Zagrebu nedostaju oni pravi, veliki zabavni parkovi kakvih ima po cijelom svijetu. Stoga mi donosimo njihov mali, ali najuzbudljiviji dio - kaže glumac i redatelj Rene Bitorajac, koji s komičarem Marijem Petrekovićem 19. lipnja u klubu Katran otvara Tvornicu strave. Bit će to ludi provod za one jačih živaca, a posjetiteljima će krv u žilama lediti oni koji su prošli strogu glumačku audiciju.

- Projekt je podržala i zagrebačka Turistička zajednica pa se nadamo da će se u njoj zabavljati i strani turisti koji se polako vraćaju u grad - rekao je Mario Petreković, naglasivši da rekvizita za Tvornicu strave neće nedostajati jer je prije organizirao maštovite partyje za Noć vještica.

Čitajte i: Kako najbolje doživjeti hrvatsku metropolu: Ove stvari ne smijete propustiti kada dođete u Zagreb

Po uzoru na svjetske metropole

Prostor ima šestotinjak četvornih metara, prostire se na tri etaže, scenografija će se mijenjati, a neke od tematskih soba zvat će se Strašna mala klinika, Alica u zemlji čudesa, Purge... Za posjetitelje će biti otvorena od četvrtka do nedjelje u popodnevnim satima, a svaka tura će trajati oko petnaest minuta.

Tvornica strave je projekt namijenjen zabavi i druženju, a baziran je na kućama strave kakve se mogu posjetiti po svim većim europskim i svjetskim zabavnim parkovima kao što su Gardaland, Movieland, Prater, Six flags, još poznatim kao Haunted house, predstavili su novu atrakciju na službenim stranicama.

Linker
20. travanj 2024 02:06