Životne promjene

Za sve je ‘kriva‘ pandemija!? Nakon 30 godina u Engleskoj, Kylie Minogue vraća se u Australiju

Pjevačica je tri desetljeća živjela u Velikoj Britaniji, a sada, s 53 godine, poželjela je vratiti se kući kako bi bila bliže obitelji.

Pop zvijezda Kylie Minogue navodno se vraća u rodnu Australiju, nakon što je 30 godina živjela u Europi. Pjevačica brojnih hitova odluku je donijela nakon što je provela neko vrijeme u Melbourneu ranije ove godine.

"To je nešto o čemu već dulje vrijeme razmišlja", kazao je izvor blizak pjevačici za britanski Mirror, no i dalje to ne umanjuje njenu ljubav prema Londonu.

"Ove godine, kada je u Australiji provela dulji period zbog zabrana putovanja, imala je vremena razmisliti o tome gdje bi se željela skrasiti", objasnio je izvor.

Zaključila je da želi provesti više vremena s obitelji kada nije na putovanjima, tako da će joj Australija biti baza.

Čitajte i: Vino Kylie Minogue dostupno u trgovinama: Pjevačica rastura s novim poslom i ne misli stati

Prati je i partner?

Pjevačica je počela rješavati i poslovne papire. Osim što je prebacila svoje prebivalište na australsku adresu, kao direktorica svoje kompanije, Kylie je i sjedište firme prebacila u Australiju, jer se ono do sada vodilo u Engleskoj.

Navodno se 53-godišnja pjevačica želi preseliti u Melbourne kako bi bila bliže svojoj obitelji, roditeljima Carol i Ronu, bratu Brendanu, sestri Dannii i nećaku Ethanu.

Još uvijek nema informacija o tome hoće li joj se pridružiti i dugogodišnji partner Paul Solomons, no ovaj dugogodišnji medijski urednik u kolovozu je objavio kako je dao otkaz u magazinu 'GQ' u Londonu, što dovodi do zaključka da želi provesti više vremena s Kylie u Australiji.

Linker
20. travanj 2024 00:21