Profimedia, AKM-GSI
PRAVA DIVA

Za nju pravila ne vrijede: I u kuglanu nosi vrtoglave potpetice

Glamur je neizostavan dio života pjevačke dive: od pozornice do teretane Mariah Carey je rijetko viđena bez svojih vrtoglavih potpetica, a nije ih se odrekla niti u situaciji kada pravila to zahtijevaju.

Na glasu je kao prava pjevačka diva – ne samo po svojim glasovnim dometima, već i kao vrlo zahtjevna osoba koja ne voli kada joj se ne ugodi. Sada je još jednom pokazala da za nju pravila ne vrijede: iako se za kuglanje svi trebaju opremiti s posebnim cipelicama, pjevačka diva Mariah Carey je taj dio "preskočila" i naišla na kritike.

Za obiteljski izlazak u kuglanu u New Yorku s djecom - blizancima Moroccanom Scottom i Monroe te dečkom Bryanom Tanakom, slavna se pjevačica "sredila" kao i inače i nije dopustila da joj mrske cipele za kuglanje pokvare styling. Upravo zbog toga što je pokazala da za nju "pravila ne vrijede" kritizirali su je brojni obožavatelji, ali dio njih je bio impresioniran činjenicom da je upravo u sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama rušila čunjeve. Jedino što ju je brinulo su bili njezini dugi nokti, koji su ipak ostali čitavi.

Iako je većina doživljava kao vrlo nedostupnu i zahtjevnu osobu, Mariah Carey nedavno je otkrila kako je to samo njezin obrambeni mehanizam - način da se nosi sa svojim niskim samopouzdanjem s kojim se bori još od djetinjstva. Svjesna je da ljudi to ne primjećuju iza svog glamura kojim se okružila i da joj često javnost ne dopušta da bude "običan čovjek".

Linker
17. travanj 2024 18:24