Profimedia, Mega Agency
zaljubljeni i bezbrižni...

Za njih je ljeto počelo: Odabranice braće Jonas odmjerile snage u kupaćim kostimima

Dok mi maštamo o ljetu, neki se već provode i uživaju u morskim aktivnostima. Braća Jonas poveli su svoje bolje polovice na odmor u Miamiju gdje su se provodili na luksuznoj jahti.

Nick Jonas (26) nedavno je uplovio u bračnu luku s jednom od najljepših žena na svijetu, manekenkom i glumicom Priyankom Choprom (36). Sretni par družio se s Nickovim bratom Joeom (29) i njegovom djevojkom, zvijezdom serije 'Igra prijestolja' Sophie Turner (23), kao i s trećim bratom Kevinom (31) i prijateljima.

Djevojke su pokazale zavidne figure u kupaćim kostimima. Dok se Sophie odlučila za jednodijelni kupaći kostim upečatljivog uzorka, Chopra je pokazala obline u retro modelu koji će ovoga ljeta biti popularan izbor za plažu. Gaćice s visokim strukom i gornji dio s okruglim detaljem odlično su joj pristajali.

Newlyweds Priyanka Chopra and Nick Jonas show off their beach bodies during a yacht day in Miami.
25 Mar 2019, Image: 422191345, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Bikini clad BFF's Sophie Turner and Priyanka Chopra zoom around on jet skis as they have a yacht day in Miami.
25 Mar 2019, Image: 422181330, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Muški dio društva je najviše vremena provodio na jahti u razgovoru, cure su se zabavljale u moru i u vožnji na jet-skyju. Dok vozi skuter, bolivudska glumica je s naočalama izgledala poput Bondove djevojke.

Miami, FL  - The Jonas Brothers, Nick, Kevin, and Joe, are out in sunny Miami Beach cruising on wave-runners, sipping on brew, and soaking in the sun. Joe and Nick double date with their ladies, Sophie and Priyanka and Kevin joins in on the fun as well. The group take turns cruising on the jet skis and eventually make their way out of the water and into the dining area. It doesn't get any cuter than this.

Pictured: Priyanka Chopra 



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 422163264, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Bikini clad BFF's Sophie Turner and Priyanka Chopra enjoy a yacht day with Joe Jonas and Nick Jonas in Miami. Kevin Jonas was there too.
25 Mar 2019, Image: 422171708, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Nick i Priyanka vjenčali su se u prosincu prošle godine, a svoj brak proslavili su sa čak dva medena mjeseca. Nakon posjeta švicarskim Alpama, par se uputio i na Karibe. Nastavili su uživati na egzotičnim lokacijama, no sada su ipak ostali u granicama SAD-a.

Bivša misica svijeta i glazbenik zaručili su se u srpnju prošle godine, nakon samo dva mjeseca veze, no nekoliko su puta izjavili da su jednostavno znali da su jedno za drugo. Njihovo vjenčanje trajalo je tri dana, a mladenka je za tu priliku promijenila čak tri vjenčanice.

Linker
17. travanj 2024 07:48