- / The Photo One / Profimedia
sretni par

Za krizu ne znaju! Rakitić je Raquel osvajao dulje nego Ligu prvaka, no nije požalio

Nogometaš Ivan Rakitić na prvi pogled se zaljubio u Raquel Mauri kada mu je jedne večeri u hotelskom baru u Sevilli poslužila piće prije spavanja. Uslijedili su mjeseci upornog udvaranja, no sve se isplatilo.

Naš reprezentativac Ivan Rakitić sa svojom suprugom Raquel Mauri obožava pozirati i objavljivati potom njihove romantične avanture s ljetovanja. Ovaj skladni bračni par i u sedmoj godini braka uživa kao prvog dana, a oni upućeniji u njihov odnos kažu da ih to nimalo ne čudi - jer je Rakitić za svojom suprugom 'lud'.

Tako je to bilo od prvog dana, kada ju je 2011. upoznao u hotelskom baru u Sevilli. Dan prije nego što se trebao naći s ljudima iz istoimenog nogometnog kluba, Ivan je bio nervozan pa je s bratom otišao na piće prije spavanja. Ta odluka mu je, pokazat će se kasnije, promijenila život. Zbog Raquel, koja je bila kao žena iz snova, zavolio je Sevillu, a potom se potrudio naučiti i španjolski.

Zbog nje je naučio pričati i španjolski

Uspio je, a u isto vrijeme uspio je i nju uvjeriti da izađe s njim. Oklijevala je Raquel, i to baš zato što se radilo o perspektivnom i mladom nogometašu. Bojala se da će Rakitić napustiti Španjolsku zbog posla pa se nije lako upustila u romansu. No, trud mu se isplatio, a u konačnici je Mauri postala njegova djevojka te potom i supruga. Danas su roditelji dvije djevojčice i sretni bračni par, no kada se prisjeti udvaranja - nogometaš zna reći da je osvajanje Raquel trajalo dulje nego osvajanje Lige prvaka.

Sretni par uživa i u obiteljskim putovanjima, a ovih dana supruga je Rakitiću 'ukrala show' na Instagramu i zasjenila njegove zavidne trbušnjake. Nekako nam se čini da on s tim nema baš nikakvog problema.

Čitajte i:

Mnogima je sedma godina braka krizna, ali ne i njima: 'Vrijeme je da se sjetimo posebnog dana'

Ivanu Rakitiću supruga poslužila kao uteg: Sve su ostavili bez teksta ovom vježbom kod kuće

Veliko slavlje Ivana Rakitića i njegove Raquel u bazenu: Najljepša ljubavna priča traje i dalje

Tri najdraže cure Ivana Rakitića osvojile spa centar u istim badićima

Linker
23. travanj 2024 12:40