za naježiti se

WOW! Domaći glazbenik podijelio dašak atmosfere s vjenčanja Dubravke i Tonyja Cetinskog!

Kakvo bi to vjenčanje jednog od najpopularnijih domaćih glazbenika bilo da se ondje nije pjevalo – a upravo je pjesmu poveo mladoženjin otac pa je nastao duet koji nijednog uzvanika nije ostavio ravnodušnim.

Samo oni koji ne znaju koliko je romantičan glazbenik Tony Cetinski (52) ostali su iznenađeni njegovim posljednjim potezom – da svoju suprugu Dubravku (37) nakon sedam godina braka odvede pred oltar i zavjetuje se na vječnu ljubav. Naime, 2014. godine nakon samo osam mjeseci ljubavne veze par se vjenčao u Las Vegasu, a potom su svoju ljubav slavili u Zagrebu, ali i u Dubravkinim rodnim Vinkovcima. Proteklog vikenda vjenčali su se u Crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Opatiji gdje su slavili s obitelji i prijateljima.

A da fešta ne prođe bez dobre glazbe pobrinuo se Tonyjev otac, slavni istarski pjevač Mirko Cetinski koji je poveo s pjesmom ‘O sole mio‘, a pridružio mu se i mladoženja pa je malo tko ostao ravnodušan na duet oca i sina koji je ovjekovječio Alan Hržica, jedno od istaknutih imena kršćanske glazbene scene u Hrvatskoj. Upravo je vjera zbližila Hržicu i Cetinskog koji su svoju eksploziju duhovnosti zabilježili i na jednom zagrebačkom koncertu u Areni.

Čitajte i: Toni i Dubravka Cetinski vjenčali se u crkvi nakon sedam godina braka: Mladenkina haljina zaista oduzima dah

Koliko mu vjera znači Tony je dokazao i ovoga ljeta kada je sa suprugom nekoliko dana proveo u molitvenoj zajednici Srce Isusovo na otoku Pašmanu, a fotografije podijelio putem društvenih mreža uz poruku:”Bogu hvala na ovakvom ljetu i zahvalan na svakom danu u društvu sviju ovdje, a ponajviše tvojem Gospodine”.

Tony je nakon vjenčanja proteklog vikenda poručio svim muškarcima da ljube svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju.

„Euharistija – hrana snage ljubavi. Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji:Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju”, piše Cetinski.

Vjera mu je pomogla i u lipnju 2019. kada je Dubravka doživjela blaži moždani udar. Ona se javno zahvalila suprugu što joj je brzom intervencijom spasio život kada joj je pozlilo u njihovoj kući u istarskom selu Radetići, a on svima koji su molili za nju, ali i Bogu što mu je supruga iz te situacije izašla neokrznuta.

Linker
20. travanj 2024 14:05