Getty Images
Dao svoj blagoslov

Will Smith svojoj je supruzi dao dopuštenje za vezu s drugim: 'Pala' je na poznatog pjevača

U nedavnom intervjuu August Alsina rekao je da je bio u vezi s glumicom nakon što mu je njezin suprug dao 'blagoslov'.

Američki glumac Will Smith i njegova supruga, glumica Jada Pinkett Smith u braku su već 23 godine, što je za holivudske zvijezde dosta dugi bračni staž. Ipak, njihov brak nije prošao bez trzavica, a glumac je navodno svojoj supruzi dopustio nešto što vjerojatno malo muškaraca bi.

Smith je pjevaču Augustu Alsinu dao svoj "blagoslov" za vezu s Jadom.

(4895765ag)
August Alsina
New Look Wireless Festival, Finsbury Park, London, Britain - 05 Jul 2015,Image: 251940170, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
- / Shutterstock Editorial / Profimedia
August Alsina tvrdi da se nikada nije toliko jako zaljubio kao u Jadu Pinkett Smith.

Dugo se šuškalo o iskricama između pjevača i glumice pa je Alsina odlučio prekinuti šutnju. U nedavnom intervjuu je tvrdio da mu je Smith dao dozvolu za vezu sa svojom suprugom zbog "transformacije braka u životno partnerstvo".

"Sjeo sam s Willom i dugo smo razgovarali. Dao mi je svoj blagoslov", rekao je Alsina.

Pjevač je Smithovu suprugu upoznao putem Smithovog sina Jadena još 2015. godine. Glasine o navodnoj romantičnoj vezi još su se pojačale kada je pjevač u jednom svojem video spotu dobio poruku od žene imena Koren, što je inače srednje ime Jade Pinkett Smith.

Gemini Man - Los Angeles Premiere - Arrivals.
06 Oct 2019,Image: 475457222, License: Rights-managed, Restrictions: ONLY Australia, Belgium, Canada, China, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Germany, Greece, Hong Kong, Japan, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Saudi Arabia, Serbia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States, Virgin Islands (Brit), Virgin Islands (USA), Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Will i Jada u braku su već 23 godine.

"Potpuno sam se dao u tu vezu i zaista, stvarno jako, jako volim Jadu još i sad", otkrio je Alsina. Raspad njihove navodne romanse komentirao je kao jednu od "najtežih stvari koje je doživio u životu". "Zamalo me ubilo. Zapravo ne zamalo, nego jest. Prekid me natjerao da postanem druga osoba", rekao je Alsina, dodavši da se nikada prije nije tako zaljubio.

Bez obzira na sve, Alsina tvrdi da voli cijelu njezinu obitelj, uključujući i djecu i supruga i da su "predivni ljudi". Ipak, glasnogovornik obitelji Smith rekao je da Alsinini navodi uopće nisu istina. No, što je točno istina, zna samo Jada i Alsina.

Čitajte i:

Will Smith ima grižnju savjesti zbog razvoda: 'To je najteža stvar kroz koju sam prolazio u životu'

Ispovijest slavne glumice: 'Teže mi je bilo kad sam prevarila nego kad sam saznala da me vara'

Will Smith: 'Sin se dugo osjećao izdano i napušteno zbog našeg razvoda'

Linker
20. travanj 2024 05:22