NAPOKON U SKLADU

Will Smith: 'Sin se dugo osjećao izdano i napušteno zbog našeg razvoda'

Zvijezda filma 'U potrazi za srećom', Will Smith, u inspirativnoj priči snimljenoj po istinitom događaju glumi sa svojim sinom Jadenom, no sa svojim 26-godišnjakom Treyom nije uvijek imao jednostavan odnos.

'Nije uvijek vladala idila između Treya i mene, dugo smo se obojica mučili. Kad sam se razvodio od njegove majke, dugo se osjećao izdano i napušteno, no sada je sve u najboljem redu. Blagoslovljen sam što smo ponovno bliski', ponosno je argumentirao Will Smith (50) na svom Instagramu.


Zvijezda filma 'Muškarci u crnom' objavio je fotografiju iz prošlosti i napisao 'Volim te Ree-Ree' kako bi svom sinu čestitao rođendan, a pohvalio se da mu je Trey jednom prilikom rekao da ga osim kao oca doživljava i kao najboljeg prijatelja.


Tada 24-godišnji Will oženio je Sheree Zampino, a rastava je došla ekspresno kada je njegov sin Trey imao samo tri godine. Will je s njom uspio zadržati dobar odnos, a u tome mu je najviše pomogla njegova sadašnja supruga Jada Pinkett Smith koja je napravila sve kako bi zajedno funkcionirali.

LAS VEGAS, NV - NOVEMBER 19:  Actor/recording artist Will Smith (L) and actor Trey Smith attends the 16th Latin GRAMMY Awards at the MGM Grand Garden Arena on November 19, 2015 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for LARAS)

'Ljubav je poput vrtlarenja. Naučio sam da ti moram pomoći da procvjetaš u ono što ti želiš biti, a ne zahtijevati da postaneš ono što moj krhki ego želi da budeš. Naučio sam pronaći zadovoljstvo u podržavanju tvojih snova, a ne boriti se s tobom kako bih zadovoljio svoje sebične potrebe i nesigurnosti. Naučio sam da je ljubav slušanje, da je ljubav davanje i da je ljubav sloboda', napisao je jednom prilikom Will svojoj supruzi Jadi s kojom je u bračne vode stupio na Staru godinu 1997.

BURBANK, CA - OCTOBER 22:  (L-R) Actor Trey Smith, singer Willow Smith and actors Jaden Smith, Jada Pinkett Smith and Will Smith attend the Environmental Media Association 26th Annual EMA Awards Presented By Toyota, Lexus And Calvert at Warner Bros. Studios on October 22, 2016 in Burbank, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for Environmental Media Association )

Linker
18. travanj 2024 09:04