Bit će zanimljivo!

Vratila se staroj ljubavi: Pred Danijelom Martinović prvi je veliki test nakon teškog životnog perioda

Splitska pjevačica opet će sjediti u žiriju pjevačkog showa HRT-a ‘Zvijezde pjevaju‘ u kojem smo je gledali zadnjih nekoliko godina. Prvi je to Danijelin veliki angažman nakon turbulencija na privatnom planu.

Na radost mnogih obožavatelja showa “Zvijezde pjevaju” Danijela Martinović (50) i ove će godine biti dio četveročlane ekipe koja će ocjenjivati pjevačke izvedbe natjecateljskih parova. Plavokosa Splićanka u proteklim se sezonama pokazala se kao najljubazniji član žirija te je za sve sudionike uvijek imala lijepe i pozitivne riječi, neovisno o kvaliteti izvedbe.

Nema dvojbe da će puna razumijevanja za natjecatelje biti i ove sezone, koja je za nju itekako posebna.

Sudjelovanje u showu, koji traje nekoliko mjeseci, a u tom periodu ide svake subote, prvi joj je tako veliki poslovni zadatak otkako se prošlog proljeća raspala njezina 24 godine duga veza s glazbenikom Petrom Grašom.

image

Danijelu ćemo gledati u žiriju sa Zoricom Kondžom, Juricom Pađenom i Markom Toljom.

BORIS KOVACEV/CROPIX

Čitajte i: Cijela priča Danijele Martinović: ‘Najgore i najopasnije je ostati u vezi zbog straha ili obaveze...‘

Koliko se raduje sudjelovanju u showu Danijela je otkrila voditeljici Barbari Kolar gostujući u HRT-ovoj emisiji “Kod nas doma”.

"I sama tek odnedavno znam za to i baš se veselim jer je za mene to jedan od najboljih showova na našim televizijama", kazala je Danijela Barbari.

image

Za sve je kandidate u showu naša pjevačica uvijek imala samo lijepe riječi.

BORIS KOVACEV/CROPIX

Čitajte i: Danijela Martinović zahvalna na podršci: U teškom periodu pjevačica je odlučila da se neće skrivati od javnosti

Uz podršku njezinih fanova, koji su joj golema poslovna motivacija otkako je proživjela teške trenutk na privatnom planu, omiljena pjevačica može računati i na pomoć svoje sugrađanke i kolegice Zorice Kondže. Legendarna pjevačica nova je članica žirija, a na tom mjestu zamijeniti će glazbenicu Mirelu Priselac Remi koja je lani postala majka. Muški dio ekipe, pak, ostaje isti te ćemo dalje gledati i slušati Juricu Pađena i Marka Tolju.

Prva emisija najavljena je za 19. ožujka.

Linker
24. travanj 2024 03:43