Slučaj pop dive

Vratila se na društvene mreže i poručila da je dobro, no njezin izraz lica govori potpuno suprotno

Nakon što dva tjedna nije ništa objavila, slavna glazbenica zabrinula je svoje obožavatelje koji su je zasuli komentarima. Sada im je poručila da je sretnija nego ikad, u što oni teško mogu povjerovati.

Pjevačica Britney Spears već mjesecima zabrinjava svoje fanove objavama na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali gdje je kada dva tjedna nije ništa objavljivala. No, sada se vratila i svima je poručila da je dobro i da je trenutno na pravom mjestu što se tiče njezinog mentalnog zdravlja.

"Vidjela sam da ste puno komentirali i da su neki ljudi govorili mnogo različitih stvari o meni. No, želim vam reći da sam dobro. Najsretnija sam što sam ikada bila u životu i svima vam šaljem puno ljubavi, molitve i dobrih želja", rekla je u videu na Instagramu. U sljedećih nekoliko objava podijelila je kako pleše u dnevnom boravku, ali ono što je mnogima zapelo za oko jest njezin izraz lica kojim poručuje da i nije toliko sretna kako se čini.

Želi ocu ukinuti skrbništvo

Britneyjin povratak na društvene mreže odgovor je na to što je njezin otac Jamie, koji je ujedno i njezin skrbnik, inzistirao da njezin odvjetnik ne može govoriti u Britneyjino ime. Naime, pjevačica je od nadležnih institucija zatražila da se njezinom ocu oduzme skrbništvo i da tako prestane kontrolirati nju i njen život.

Od njezinog psihičkog sloma 2007., Jamie je kontrolirao financije svoje kćeri, ali i druge aspekte njezina života. Britney tako već godinama ne može sama odlučiti s kim će se viđati, gdje će ići i kako će trošiti svoj novac.

Mediji su došli do dokumenata u kojima njezin odvjetnik traži da se o nekretninama i novcu posrnule glazbenice privremeno brine njezina menadžerica Jodi Montgomery, a stranke se oštro protive tome da otac Jamie nastavi kontrolirati bogatstvo kojim Britney raspolaže.

image
Otac Britney Spears lani je ponovno dobio sud protiv bivšeg memadžera svoje kćeri Sam Luftija.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ona trenutno djeluje pod pravnim savjetima odvjetnika Samuela Inghama koji je nedavno tvrdio da Britney "nema sposobnost" za potpisivanje pravnih dokumenata.

Pokret #osobodimoBritney

Njezini fanovi napravili su pokret #FreeBritney jer vjeruju da pjevačicu protiv njene volje drže pod očevim skrbništvom. Jamie Spears ovo je prilično uzrujalo pa je u jednom intervjuu rekao kako ga žele pokazati kao oportunista koji želi kontrolirati emocionalni i financijski život svoje kćeri, unatoč tome što skrbništvo nad svojom kćeri ima već 12 godina - i to sudskom odlukom.

"Volim svoju kćer i svu svoju djecu. Ovo je naša stvar, privatno je", objasnio je otac slavne glazbenice.

Linker
19. travanj 2024 15:51