Zvijezde ‘prazne‘ špice!

Vraćaju nadu u povratak normalnog života! Slavni dubrovački par u šetnji nakon zagrebačkog špeceraja

Glumac Nikša Kušelj sa svojom partnericom, fotografkinjom Marom Bratoš, pod ruku je prošetao Zagrebom nakon što su obavili kupovinu namirnica. Njihova šetnja vraća nadu u to da ćemo ovakve prizore uskoro i češće viđati.

Odavno nismo vidjeli nekad uobičajene prizore poznatih u šetnji slavnom zagrebačkom Ilicom. Centar grada uslijed pandemije i potresa odiše prazninom, no prizori glumca Nikše Kušelja i njegove partnerice Mare Bratoš vraćaju nadu u kakav-takav povratak normalnog života. Par se, naime, prošetao Ilicom, a sve nakon što su obavili špeceraj. U ležernom, zimskom izdanju, Nikša je nosio i masku na licu, dok je Mara bila slobodna od stilskih obilježja pandemijske svakodnevice.

To je ljubav! Mari Bratoš nakon izložbe prvi je pohitao čestitati njezin suprug Nikša

I dok Kušelj i Mara život provode u Zagrebu, ljeta su rezervirana za njihov voljeni Dubrovnik. Tamo uživaju još i više otkako je u njihov život stigla kćerkica Pavla. Malena voli ljeta, a s tatom posebno voli otići na plažu na kupanje.

image
Prizori slavnih lica na zagrebačkoj špici nekad su bili stvar svakodnevnice.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Nikša Kušelj s Dedićem je snimao jednu od njegovih posljednjih pjesama - znakovitog naziva i značenja!

Ljetos nam je Nikša u intervjuu opisao kako izgleda njihov dan: "Imam ritam koji je uobičajen, jutra se sastoje od trčanja, plivanja, odlaska na plac, kupanja s Pavlom te zajedničkog ručka na kojem se natječemo tko će što pripraviti. Jutra su mi neprocjenjiva i teško mi je naći zamjenu za tako nešto. Uglavnom imam puno malih, slatkih obaveza, ljude koje volim i obilazak mjesta bez kojih ne mogu. A oni čine veliku i divnu sliku".

Ni zimski ritam njega i njegove supruge nije drugačiji. Samo što je plac u drugom gradu, a ljetna lješkarenja mijenja užurbaniji zagrebački tempo. No, i on svoju divnu čar ima.

Linker
19. travanj 2024 12:16