Instagram
nema stanke

Volja ili nevolja?! Poznata mama s bebom na poslu u najtanjim štiklama

Glumica i model Rosie Huntington-Whiteley, majka šesnaestomjesečne bebe, na posao dolazi besprijekorno odjevena i našminkana, s tip-top frizurom, a katkad i sa svojim smotuljčićem u naručju!

'Zaposlena mama', napisala je Rosie Huntington-Whiteley, 31-godišnja ljepotica rođena u Plymouthu u Velikoj Britaniji, pokraj fotografije na svom Instagram profilu na kojoj pozira dotjerana i spremna za nove radne pobjede, a u rukama drži sinčića Jacka Oscara kojeg je na svijet donijela krajem lipnja prošle godine.

Za dan na poslu odjenula je sive hlače i sako u kompletu, a ispod sakoa mali sivi rebrasto pleteni pulover koji je malčice otkrivao trbuščić. Sve iz iste modne kuće - naime, poznata Victorijina anđelica od glave do cipela nosila je etiketu s potpisom Georgia Alice. Iza brenda stoji njegova osnivačica i vlasnica Georgia Alice Currie, kreatorica rođena na Novom Zelandu gdje je završila i studij modnog dizajna. Njezini se komadi odjeće mogu kupiti u buticima u Europi, SAD-u te Australiji, a Rosie ih jednostavno obožava.

Bijele natikače s visokom tankom petom koje je Rosie odabrala uz ovu kombinaciju pak dolaze iz slavne postolarske radnje Gianvito Rossi. Za ovaj je outfit Rosie pokupila samo pohvale, a komplimenti nisu zaobišli niti njezinog malog potomka.

View this post on Instagram

working mum ❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Linker
21. travanj 2024 13:45