Druženje Maje Ciglenečki, Zlate Mück Sušec i Doris Pinčić Rogoznica
 instagram
svi slave

Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' otkrila sretnu vijest: 'Nadam se da ću moći raditi što duže'

Televizijska voditeljica i majka dvogodišnjeg sina Luke, Maja Ciglenečki, otkrila je radosnu vijest da joj u obitelj stiže prinova.

Televizijska voditeljica i majka dvogodišnjeg sina Luke, Maja Ciglenečki, otkrila je radosnu vijest da joj u obitelj stiže prinova.

"Prošla sam prvo tromjesečje, a posebnih priprema još nema. Sve smo ovo već jednom prolazili pa opušteno ulazimo u novu avanturu. Zasad trudnoću odlično podnosim, jednako kao i prvu. Nemam mučnine i dobro se osjećam", otkrila je Maja Ciglenečki za Slobodnu Dalmaciju i dodala kako ih je vijest da je trudna iznenadila, ali isto tako i razveselila.

30.1.2020
 beauty talk
studio
maja ciglenečki
photo:vladimira spindler
Vladimira Spindler

Voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatske" morala je odustati od angažmana u novoj sezoni "Zvijezde pjevaju" gdje se trebala natjecati s Bojanom Jambrošićem.

Press, Denis Lepur za HRT
Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić trebali su biti pjevački par

Znate kako se kaže, bitno da je živo i zdravo, sve ostalo su slatke brige. U trudnoći je teško išta planirati. Nadam se da ću se dobro osjećati i da ću moći raditi što duže. Ista je stvar i s povratkom na posao, sve ovisi o situaciji. Idem korak po korak.

Svoju vitku liniju oduvijek održava na jednostavan način - barem tri puta tjedno se penjala na Sljeme.

"Na dobroj liniji mogu zahvaliti samo ritmu života. Ustajem u pola šest, jedem sve i bez nekog reda - jer mi je posao prilično kaotičan - ali ne jedem kad nisam gladna. Paše mi boravak u prirodi i na svježem zraku tako da ću prije šetati nego se znojiti u teretani. Odrasla sam u Gračanima pa Medvednicu doživljavam kao produžetak dvorišta. S roditeljima sam se barem dva, tri puta tjedno penjala na Sljeme, a danas to radim sa suprugom i sinčićem, kojeg za sada nosimo na leđima. Poznajem gotovo svaku stazu koja vodi na vrh i nikad se ne bih mogla izgubiti. A planinarenje mi je najbolji način opuštanja i tjelovježbe. Poznajem, naravno, i sve sljemenske domove, no u njima se ne zadržavamo predugo - pojedemo štrudlu, popijemo kavu i natrag prema doma.", rekla je u nedavnom intervjuu za Gloriju.

Čitajte i:

Željka Fattorini još uvijek nosi 'slonića': Doris Pinčić jedna njezina rečenica donijela je ogromni pritisak

Potencijalna predsjednica! Doris Pinčić Rogoznica u razgovoru s prvašicom: 'Doma smo, ali nema baš odmaranja'

Davor Meštrović: 'Iskoristili su me za lažnu reklamu, što je u glavi osobe koja je to smislila!?'

Linker
26. travanj 2024 05:16