Vlaho Arbulić na Zrinjevcu
 Damjan Tadić / CROPIX
super suradnja

Vlaho Arbulić dokazao se u novoj ulozi: 'Bio je baš gušt'

Mlada hrvatska glazbenica zavidnih vokalnih sposobnosti, Nela Đinđić, predstavlja svoju prvu kantautorsku pjesmu "Melodrama", kojom ujedno najavljuje debi album, a producent joj je Vlaho Arbulić koji se s mladom glazbenicom našao na istoj stranici.

Nelu Đinđić smo mogli pratiti u popularnim TV emisijama The Voice – najljepši glas Hrvatske i A strana, a njezin kristalni glas ubrzo je zavoljela i publika i kritika koji su je nagradili čestim boravcima na brojnim top listama u Hrvatskoj.

"Trebalo mi je dugo da se oslobodim i prihvatim činjenicu da sama znam i mogu napraviti svoju pjesmu. "Melodrama" ili još bolje "Nelodrama" govori o borbi s kojom se susrećem svakog dana, onoj između straha od neuspjeha i potpunog idealiziranja stvarnosti. I jedno i drugo vodi me u istom smjeru - da stojim na mjestu i ništa ne mijenjam, a to je ono što svakako najmanje želim. Sve u ovoj pjesmi tjera na pokret, od poruke koja se krije u refrenu, pa do plesnog ritma. Prvi put surađujem i s glazbenim produkcijskim timom Vlahom Arbulićem i Mihovilom Šoštarićem koji su "Melodrami" dali svoj glazbeni zapis na tako zarazan dance pop način. Nadam se da ćemo uz nju svi plesati ovo ljeto. Sa željom da sve što brže prođe i da budemo opet zajedno, pjevamo, grlimo se i plešemo pozivam vas da uživate u mojoj pjesmici, čuvate sebe i svoje obitelji i ne stojite po strani!“, poručila je publici Nela.

promo

"Netko kao ti", "Vrijeme je", "Poslije kiše", "U zagrljaju spašeni" feat. Marko Kutlić, "Nauči me ploviti", "Neke ljubavi" – sve pjesme imaju nešto zajedničko, sjajnu interpretaciju jednog od najzanimljivijih mladih ženskih vokala u Hrvatskoj – Nele Đinđić. Svakom novom pjesmom glazbeno je sve više sazrijevala, a sada je i kao kantautorica u novoj pjesmi "Melodrama".

"Drago mi je što je Nela izabrala baš nas za svoj tim na prvoj kantautorskoj pjesmi. Dopustila nam je da zajedno uobličimo i probudimo novu energiju koju je čuvala samo za sebe. Bio je užitak raditi s njom jer se slažemo u dosta pogleda prema glazbi", rekao je Vlaho Arbulić koji ima sreće da karantena nije utjecala na posao. "U ovim danima mogao sam biti tamo i stvarati, možda čak i posvećenije budući da su ostale stvari bile na pauzi", dodaje Vlaho.

08112029., zagreb.
vlaho arbulic.
foto: livio andrijic
Livio Andrijić

"Nele za svoju novu pjesmu potpisuje tekst i glazbu. Snimanje, aranžman, produkciiju miks smo odradili mi - studio Republika, odnosno Mihovil Šoštarić i ja. Drago mi je da se odlučila moderniji aranžman i mislim da je došla na prava vrata. Radimo dosta i izvan Hrvatske, ali unatoč svim drugim projektima radim i na svom materijalu kojeg ne bih htio zapustiti koliko god se pronalazim i u ovoj ulozi autora i producenta za druge izvođače", zaključuje Vlaho koji je karantenu maksimalno iskoristio.



Pročitajte i:

VIDEO/ Vlaho Arbulić: 'U našoj obitelji svatko je u svom pubertetu'

Marko Kutlić pet je godina ignorirao simptome: 'Sam sam si kriv što sam završio na operaciji'

'Dream team': Poznati tata ima najslađe odjevenu, ali i najposlušniju kćerkicu na špici

Linker
20. travanj 2024 00:04