Sementa Rajhard i zaručnik Vanja Brundula
 Davor Matota
romantični izlazak

Vješto ga skriva: Sementa Rajhard na zagrebačkoj špici uživa sa zaručnikom

Svoj privatni život pjevačica i glumica drži pod velom tajne, a dugogodišnjeg dečka i od prošle godine zaručnika ne pokazuje tako često u javnosti. Zato ih je bilo pravo iznenađenje vidjeti na zagrebačkoj špici gdje nisu bježali od kamere našeg fotografa.

Sementa Rajhard i vlasnik građevinske firme Vanja Brundula par su koji se ne može vidjeti često zajedno, ali ovog puta smo ih uhvatili u centru Zagreba gdje su uživali na jednoj od terasa na Cvjetnom trgu.

Između Semente i Vanje ljubav traje već četiri godine, a uskoro će je okruniti i brakom, iako s tim ne žure. "Još nemamo točan datum vjenčanja, možda bude krajem godine, a možda sljedeće. Trenutno rješavamo građevinsku dozvolu i useljavamo se u novi dom nakon čega će krenuti pripreme za vjenčanje", rekla nam je u jednom od intervjua glumica poznata po ulogama u seriji "Stella" i "Čista ljubav".

--> Sementa Rajhard planira vjenčanje i već zna tko će joj dizajnirati haljinu iz snova

Spica / Zagreb 17.07.2019. / foto: Davor Matota / Sementa Rajhard i decko Vanja Brundula
Davor Matota
Sementa Rajhard i zaručnik Vanja Brundula

Pjevačica u ljetnoj pripijenoj haljini kojom je istaknula figuru nije mogla proći neopaženo - od boje pa do kroja haljine, pristajala joj je sjajno, a svoj dnevni, mladenački stajling u pastelnim bojama za šetnju sa zaručnikom upotpunila je ravnim natikačama smeđe boje i zlatnim upečatljivim naušnicama. Vlasnik građevinske tvrtke i instruktor skijanja uživao je uz zaručnicu u plavoj košulji i hlačama svjetle boje, prigodnom stajlingu za ovo doba.

"Vanja i ja si odgovaramo po ubrzanom tempu, imamo slične interese i volimo otići na koncerte, festivale ili u kino na film. Super mi je što on zna hendlati svoj i moj posao i razumije prirodu mog posla", komentirala je pjevačica koja u užurbanom rasporedu uvijek nađe vremena za odmor s bližnjima.

Spica / Zagreb 17.07.2019. / foto: Davor Matota / Sementa Rajhard i decko Vanja Brundula
Davor Matota
Sementa Rajhard i zaručnik Vanja Brundula

Linker
11. travanj 2024 10:15