SUPRUŽNICI RIMAC

Vjenčanje godine: Zavirite na imanje u Livanjskom polju gdje će Katarina i Mate Rimac proslaviti i crkveno ‘da‘

Mate i Katarina Rimac za crkveno vjenčanje i veliku feštu odlučili su se za mjesto Čaić u rodnome Livnom. Predivan stakleni šator na osami usred polja i uz rijeku, bila je posebna želja predivne mladenke.

Na Livanjskom polju, u mjestu Čaić, supružnici Mate i Katarina Rimac večeras će proslaviti i svoje crkveno "da". Kako doznajemo, na predivnom imanju okruženom zelenilo, maksimalno će se morati poštovati privatnost para. Navodno je gostima zabranjeno objavljivanje na društvenim mrežama. Nije ni čudno budući da je s prvog civilnog vjenčanja iscurio video gotovo svakog detalja sa svadbene večere i predivne ceremonije koja se održala na molu uz more. Objavio ga je jedan od uzvanika.

image
Zadnje pripreme za za svadbeno veselje Mate Rimca i njegove izabranice Katarine.
DENIS KAPETANOVIC/PIXSELL

Pripreme za crkveno vjenčanje u Livnu privode se kraju. Prekrasni stakleni šator, okružen s otprilike 150 bala sijena, postavljen je upravo po želji mladenke. Par vuče korijene iz tog bosanskohercegovačkog mjesta, tu su se i upoznali i iz tog se razloga za pravu feštu s nekoliko stotina uzvanika odlučili upravo u susjednoj Hercegovini. A za to će se pobrinuti velikani regionalne glazbe - Bajaga i Zabranjeno pušenje, što je također bila velika želja mladenke.

Svi željno iščekujemo vidjeti kakva je vjenčanica, a ako je suditi po dosadašnjem stilu skromne Katarine, ona će biti jednostavna i elegantna. Po nju je, doznajemo, otputovala u Milano.

Ovo je zasigurno godina poduzetnika i inovatora Mate Rimca! Sve je započelo tajnim vjenčanjem u krugu najuže obitelji i prijatelja u Vili Dalmacija, skrivenoj na južnim padinama Marjana. Nakon sedam godina veze, uplovio je u civilni brak s djevojkom Katarinom. Potom je u srpnju ove godine Rimac ostvario hvalevrijedan poslovni pothvat, odnosno Rimac Automobili i Bugatti Automobiles objavili su stvaranje nove kompanije u kojoj će udružiti znanja na području dizajna, inovacija i tehnologije. Nova kompanija zvat će se Bugatti Rimac d.o.o. a glavni će joj izvršni direktor biti Mate Rimac. Te će uspjehe zasigurno večeras slaviti do dugo u noć...

image
Mate i Katarina Rimac
MATIJA PRAJO - BEEP PICTURES

Čitajte i: Sve po želji mladenke! Doznajemo nove detalje svadbe Mate i Katarine Rimac - nastupat će jedan od najvećih glazbenika regije

Par već godinama dijeli i privatne i poslovne uspjehe, pogotovo jer i Katarina radi u Rimac Automobilima. O preplitanju poslovnog i privatnog, ekskluzivno je govorila za Gloriju, netom nakon vjenčanja s Rimcem.

"Naravno da živimo za tvrtku i da pričamo o svemu što se na poslu događa i kad smo doma. Ne bih mogla zamisliti da radim negdje drugdje", rekla je Katarina te dodala kako se zbog poslovnih obaveza u tvrtki jedva i viđaju. Naime, njezin je ured u Zagrebu, radi u posebnom odjelu, a njegov u Svetoj Nedelji.

image
Mate i Katarina Rimac
MATIJA PRAJO - BEEP PICTURES
Linker
19. travanj 2024 17:56