Instagram
EMOTIVNA OBJAVA SLAVNE MAME

Vjenčali su se prije pet mjeseci, stigla je i prinova: 'Zaboravila sam na sve čim sam te vidjela'

Američka manekenka Chanel Iman emotivnom je fotografijom podijelila sa svojim pratiteljima da je postala majka.

Američka manekenka Chanel Iman emotivnom je fotografijom podijelila sa svojim pratiteljima da je postala majka.

U prosincu prošle godine su se zaručili, nakon tri mjeseca vjenčali, a sada su postali prvi put roditelji: Chanel Iman (27) i Sterling Shepard (25) dobili su djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Cali Clay.

Bivša Viktorijina anđelica vijesti je objavila fotografijom snimljenom u bolnici: na krevet pokraj nje i njihove kćeri stisnuo se ponosan otac, igrač američkog nogometa Sterling Shepard koji je istu fotografiju podijelio na svojem Instagram profilu uz status: "Sve što radim radim za vas dvije. Moj ste svijet!"

Ponosni roditelji su svojoj tek rođenoj djevojčici već otvorili i profil na Instagramu na kojem već ima više od šest tisuća pratitelja. Cali Clay je rođena 10. kolovoza, a njezina mama priznala je da je zaboravila na bol i trudove čim ju je vidjela.

Chanel Iman i Sterling Shepard upoznali su se krajem 2016. godine na rođendanu zajedničkog prijatelja Victora Cruza i zaručili nakon godinu dana ljubavi – kada su saznali da će postati roditelji. Vjenčali su se u ožujku, a sretne vijesti otkrili tek u svibnju, na Majčin dan, kada je Chanel podijelila crno-bijele fotografije uz emotivan status: "Presretni smo što je naša ljubav stvorila novi život. Naša bajka se nastavlja dok čekamo rođenje djeteta".

Linker
28. travanj 2024 20:30