SVADBENA ZVONA

Vječiti neženja sprema se pred oltar! U 63-oj je sto posto siguran da je ona - ona prava

Britanski poduzetnik i TV mogul Simon Cowell nakon osam godina veze zaprosio je partnericu Lauren Siverman.

Sudac showova The X Factor, Pop Idol, Britain's Got Talent i American Idol i televizijski mogul Simon Cowell, koji se početkom godine zaručio sa svojom dugogodišnjom partnericom Lauren Silverman, bivšom suprugom svog bliskog prijatelja, povlači se na tri mjeseca u svoju vilu u Malibuu. Ondje će do posljednjeg detalja isplanirati njihovo vjenčanje. To je trenutačno glavna životna preokupacija okorjelog neženje i zavodnika koji je do lani bio uvjeren da nikad neće pred oltar.

image

Simon Cowell i Lauren Silverman na balu The Shooting Star u Londonu 2021.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Par želi intimno vjenčanje, samo s najbližim prijateljima i obitelji, bez gostiju iz show biznisa i svjetskog jet seta, tvrde izvori bliski Cowellu, tvorcu superuspješnog showa X Factor.

Cowell i Silverman zaručili su se na Badnjak na otočju Barbados, gdje su se i upoznali. U šetnji plažom Cowell je kleknuo ispred svoje partnerice, izvadio prsten, a ona je rekla "da". Romantičnom događaju nazočili su i potomci - njihov osmogodišnji sin Eric Cowell i Laurenin 16-godišnji sin Adam SIlverman.

image

Zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih dobio je 2018., a na svečanosti su ga pratili partnerica Lauren Silverman, te sinovi Eric Cowell i Adam Silverman

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Jako su sretni zajedno, doslovce se obožavaju pa vjenčanje nije iznenađenje za sve kojih ih poznaju", tvrde upućeni.

Čitajte i: Ida Prester pružila dom obitelji s djetetom iz Ukrajine: ‘Istraumatizirani su i potreseni‘

Zato je početak njihove veze bio šokantan, jer je Cowell ženu preoteo prijatelju Andrewu Silvermanu. U nju se zaljubio na prvi pogled čim ju je upoznao na Barbadosu 2006., a Laurenina trudnoća s Ericom bila je glavni razlog za razvod koji je odjeknuo kao skandal u britanskim medijima.

image

Lauren Silverman preoteo je svom dobrom prijatelju Andrewu Silvermanu: 2012. svi skupa su se družili u Los Angelesu

BEVERLY NEWS/SHUTTERSTOCK

Niti s njom Simon Cowell nije pomišljao na brak jer je smatrao da to nije mogući oblik partnerstva za njega s obzirom na posao koji se bavi, a najvažniju ulogu u njegovoj promjeni mišljenja odigrao je, tvrde izvori, sin Eric koji je ocu stalno dosađivao pitanjima o tome zašto se nije vjenčao s njegovom mamom.

Linker
20. travanj 2024 05:20