Otac, djed, slavljenik

Vitalni Bernie Ecclestone proslavio okrugli rođendan s obitelji: ‘Devedesete su nove šezdesete‘

U krugu obitelji legenda Formule 1 proslavio je devedeseti rođendan koji je donio važne promjene u njegovom životu, a nakon slavljeničke torte, sa zetom je zaigrao i svoju omiljenu društvenu igru.

Ova, 2020. godina za legendu Formule 1, Bernieja Ecclestonea itekako je značajna.

Slavni mogul po četvrti je put postao otac te s 44-godišnjom suprugom Fabianom Flosi dočekao sina Acea, a njegova je kći Tamara rodila kćerkicu Serenu pa je tako još jednom postao i djed.

Ovu će godinu Bernie pamtiti i po slavlju 90. rođendana, na kojem su mu se pridružili njegovi najmiliji koji su ga iznenadili tortom s obiteljskim fotografijama i istaknutim brojem njegovih godina.

Fotografije sa slavlja na Instagramu je objavila Tamara, koja je na očevu privatnu, obiteljsku zabavu stigla u trapericama i ružičastom puloveru, u društvu supruga Jayja Rutlanda i kćerkice Sofije. Bebicu Serenu slavna nasljednica nije pokazala na fotografijama.

"Najsretniji dan slavlja mog oca. On zapravo ne voli pažnju ni da ga se slavi, no to itekako zaslužuje. Uvijek misli na druge i radi sve za druge. Nadam se da je danas osjetio koliko ga volimo i cijenimo", napisala je Tamara uz slavljeničke fotografije.

Njezin suprug se tastu pridružio u igri Backgammona, a Tamara je zaključila kako su "devedesete nove šezdesete".

Bernie za slavlje 90. rođendana odjenuo bijelu košulju, smeđe hlače, a kozja bradica, koju nosi u posljednje vrijeme i dalje je njegov zaštitni znak.

Tamara je djevojčicu Serenu rodila prije nešto više od mjesec dana u Švicarskoj, a njezin je otac za britanski tisak izjavio kako je oduševljen zbog dolaska malene princeze.

Linker
23. travanj 2024 12:37