Profimedia, AKM-GSI
'bilo je preteško'

'Više nisam mogla ni hodati': Pjevačica u javnosti nakon dvije godine liječenja

Dvije godine se potpuno povukla iz javnosti, čak se, nakon vijesti da se bori s teškom bolesti, nagađalo da je umrla.

Početkom 2000. Avril Lavigne je bila velika tinejdžerska zvijezda koja nam je podarila hitove kao što su "Complicated" i "Sk8r Boi" i sve je išlo kao po loju do prije nekih pet godina i turneje na kojoj je počela osjećati prve simptome bolesti. Oboljela je, naime, od lajmske bolesti, bolesti koju uzrokuje Borrelia burgdorferi, a prenose je krpelji. Simptomi bolesti su promjena na koži, a tjednima ili mjesecima poslije mogu se pojaviti neurološka oštećenja. Bolest može zahvatiti i srce i zglobove.

Danas, s 33 godine, ponovo se pojavila na crvenom tepihu i to na događanju na Beverly Hillsu. Ispričala je da se sada osjeća dobro, ali i da je tijekom bolesti prolazila pakao.

'Osjećala sam da ne mogu disati, govoriti ni pomicati udove. Mislila sam da umirem. Bilo je preteško, bilo je dana kad se cijeli tjedan nisam mogla otuširati jer gotovo nisam mogla ni stajati na nogama. Osjećala sam dam je iz mene isisan cijeli moj živo. Sada sam mnogo bolje, radim na novom albumu. Vratila sam se u život i to je divno. Zahvalna sam životu što opet mogu stvarati glazbu', rekla je Lavigne za Entertainment News.

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Linker
16. travanj 2024 15:14