Ostali u dobrim odnosima

Više nije mogla: Emma Roberts dala je nekoliko ultimatuma bivšem, ali nije ih iskoristio

Glumica je rodila njihova sina Rhodesa u prosincu 2020., no par se razišao tek nešto više od godinu dana nakon toga.

Za razlaz mladog glumačkog para kriva je ovisnost, Emma Roberts i Garrett Hedlund nisu uspjeli održati svoju romantičnu vezu na životu, no iako su se razišli sina Rhodesa stavljaju na prvo mjesto.

“Garrett i Emma imaju odličan suroditeljski odnos. Kada je trijezan, on je divan čovjek i odlično se slažu kao roditelji", kazao je upućen izvor za UsWeekly. Također, dodao je kako se 37-godišnji glumac "bori s ovisnošću već godinama".

Prema istom izvoru šest godina mlađa glumica partneru je dala "više ultimatuma prije nego je povukla kočnicu i prekinula njihov romantični odnos" ranije ove godine. "Bili su u vrlo prijateljskim odnosima i vrlo su odraslo prošli kroz prekid", kaže izvor.

Roberts i Hedlund prekinuli su prošlog mjeseca, nakon gotovo tri godine veze, potvrdio je to US magazine, baš kao i vijesti o trudnoći glumice u lipnju 2020. Par je bio iznenađen, šokiran i sretan istovremeno, kao i njihove obitelji, pisalo se tada.

Čitajte i: Glumica pokazala svoju najveću sreću nakon teškog puta do majčinstva i otkrila mu ime

Pokušao biti odgovorniji

Glumica koja je kći Erica Robertsa i nećakinja slavne Julije Roberts, kasnije je s ponosom pokazivala svoj trudnički trbuščić. A mediji su pisali kako se Garrett iznimno veseli što će postati otac te kako mu je to iskustvo zaista potrebno. Već se onda pisalo kako ga je Emmina trudnoća prisilila da postane odgovorniji.

Emma je rodila njihova sina Rhodesa u prosincu 2020. "Oba roditelja su presretna, a mama i beba su dobro", rekao je tada izvor.

Nakon pola godine glumac se pohvalio u intervjuu kako je prvih mjeseci bebina života obavljao mnoge očinske zadatke. "Najbolja stvar je to što smo bili u Bostonu, moja draga je radila, tako da sam cijeli dan - svaki dan bio sam s malenim gospodinom. Omiljeni dio iz cijelog dana mi je bilo pričanje priča za laku noć. Pričao sam mu u njegovim djedovima, što je bilo divno za mene, a nadam se i za njega. To mi je bio jako sladak i divan trenutak povezivanja sa sinom", ispričao je Garrett za magazin Extra u srpnju 2021.

Nekoliko mjeseci nakon toga glumac je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, zbog čega se prijavio na odvikavanje.

Linker
25. travanj 2024 07:32