Thomas Markle stariji, Meghan Markle
 Damir Sagolj, / Profimedia, Mega Agency; REUTERS
Ne može mu oprostiti

Više ga ne zove: Otac Meghan Markle u strahu da nikada više neće vidjeti svoju kćer

Otac Meghan Markle, Thomas, navodno je u strahu da više neće vidjeti svoju kćer nakon što je propustio njezino vjenčanje zbog čega će žaliti cijeli svoj život.

Iako su se često čuli prije vjenčanja, Meghan više ne pita za oca Thomasa koji je iznevjerio njezino povjerenje i iskoristio pozornost čak dva puta. Jednom je prodao medijima fotografije i tako zaradio, a nakon vjenčanja je dao i TV intervju. 'Boji se da se više nikada neće vidjeti', rekao je izvor za Mirror i dodao da se s Meghan i Harryjem nije čuo duže vrijeme. 'To mu slama srce. Izgubljen je ne zna zašto su ga totalno isključili iz svog života', kaže izvor.

Profimedia, Ferrari

Prošlog mjeseca 73-godišnjak se pojavio u emisiji 'Good Morning Britain', gdje je izjavio da je plakao tijekom prijenosa kraljevskog vjenčanja njegove Meghan i princa Harryja, a taj intervju je šokiralo kraljevsku obitelj. Tada je izjavio da je Harry veliki sretnik što je Meghan izabrala baš njega, te da je od Harryja tražio obećanje da nikad neće podići ruku na nju.

BGUK_1228371 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Meghan Markle, Thomas Markle



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 371052221, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos


Meghan Markle's father Thomas Markle drops off flowers at Meghan's mother Doria Ragland home days before the wedding.
10 May 2018, Image: 371247774, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Thomas Markle snimljen ispred svoje kuće u Meksiku

Linker
16. travanj 2024 15:04