sve joj ide

Vino Kylie Minogue dostupno u trgovinama: Pjevačica rastura s novim poslom i ne misli stati

Pjevačica Kylie Minogue se kroz život morala nositi s mnogim razočaranjima, pa nije čudno što je s vremenom poželjela imati i svoje vino.

Prekidi i slomljena srca, nagnali su Kylie Minogue da pokrene svoj novi posao i baci se na proizvodnju vina. Nakon Sarah Jessice Parker i Drew Barrymore, koji su odavno svoja imena ustupili etiketama na buteljama vina, dostupna su vina i Kylie Minogue. Njezino ime nalazi se na francuskom roseu koji na tržište stavlja britanska tvrtka Benchmark Drinks, a može se kupiti u dućanima lanca Tesco za nešto više od stotinjak kuna.

Na tržište je vino stavljeno na njezin 52. rođendan u lipnju, a tada je priznala kako ga je željela nazvati ‘The Wild Rose’, po hit pjesmi ‘Where The Wild Roses Grow’, koju je otpjevala s Nickom Caveom, no to nije ostvarila.

image
Kylie je uvijek aktivna...
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Kylie je doživjela veliki uspjeh, jer se vina odlično prodaju, no i dalje svima želi poručiti da nije stručna u tome i da još uči o vinu, no svima je poručila da vino probaju uz pečenog lososa.

image
Njezino vino je hit...
KYLIE MINOGUEWINES/PLANET/PROFIMEDIA

Posljednji u nizu proizvoda s njezinim imenom boca je finog rozea, ali Kylie Minogue prodaje posteljinu, tapete i zavjese sa svojim imenom, dioptrijske i sunčane naočale, ali i make-up liniju ima i svoje, donje rublje i odjeću s njezinim potpisom...

Čitajte i:

Nikad sretnija Kylie: Nakon svih nedaća cvjeta u uspješnoj vezi i najavljuje povratak na scenu

Rak dojke sve je promijenio: ‘Pomirila sam se s činjenicom da neću biti majka‘

Nakon kiše, dolazi sunce: 365 dana od ljubavnog brodoloma, opet joj se osmjehnula sreća

Linker
19. travanj 2024 02:28