Viktor Drago i Ricky
 Privatni album
VEČER ZA PAMĆENJE

Viktor Drago: 'Ricky Martin je moj prijatelj, a Heidi Klum nam je točila piće svima za stolom'

Sudjelovanje na humanitarnoj aukciji na Sardiniji ostat će u sjećanju modnom producentu Viktoru Dragi koji se družio sa svojim prijateljima Ricky Martinom i njegovim suprugom Jwanom Josephom, a na usijanom plesnom podiju susretao je mnoge svjetske face.

'Tijekom višednevnog posjeta Sardiniji u društvu prijatelja, osim posjeta rajskim plažama, imao sam prilike i biti gost na spektakularnoj dobrotvornoj priredbi /aukciji u organizaciji luksuznog shopping centra i portala LUISAVIAROMA. S obzirom na to da je moj dugogodišnji najbolji prijatelj, švedski umjetnik Jwan Yoseph, suprug Ricky Martina, večer smo proveli u društvu s Heidi Klum, Tomom Kaulitzom, (Tokio Hotel), Rita Orom te samim vlasnikom spomenute web portala, te vodstvom Unicefa', rekao je Viktor Drago za Gloriju.hr. Domaćin večeri bio je direktor luksuznog centra Andrea Panconesi.

Privatni album
Viktor Drago i Ricky


Privatni album
Viktor Drago tulumari s Heidi Klum

Uspješni modni producent koji je napravio autorski projekt, Cro A Porter i promocijom domaćeg dizajna donio Zagrebu atribut modne metropole, ljeto 2018. posebno će pamtiti, jer se družio s najpoznatijim svjetskim licima. Na glamuroznoj večeri dojmila ga je količina humanitarnih sredstava skupljenih na aukciji, sjajna organizacija i Rita Ora, ali jedan trenutak bio je posebno magičan.

Privatni album
Rita Ora i Viktor Drago uživaju u publici

'Riječ je o trenutku kada na scenu stupa Ricky, kojeg slobodno mogu nazvati prijateljem jer često provodim vrijeme s njim. Nisam nikad bio na nastupu ovog tipa, a to je, mogu reći, bio vrhunac večeri. Pjevao je bez scenografije, rasvjete i produkcije, no to nije umanjilo snagu njegovog nastupa. Energija kojom Ricky zrači na sceni, neopisiva je. Privatno miran, nenametljiv, gotovo da sve druge stavlja u prvi plan, na sceni ruši sve pred sobom. Delirij na podiju na kojem se do minutu prije služila večera, ostavio je sve bez daha. Heidi je osim što je predivna, potpuno opuštena i toliko pozitivna osoba, kojoj nije nikakav problem natočiti piće svima za stolom', dodao je Viktor čiji ViP tretman ovom čarobnom večerom ne prestaje, nego se pridružio turneji slavnog pjevača, tako će još deset dana putovati s njim na turneji.

'Idemo u Španjolsku i putujemo autobusom s cijelom njegovom ekipom', dodao nam je.

Privatni album
Ricky Martin na pozornici

Linker
18. travanj 2024 04:16