IZGURALA JE Ekipu 'NA GRANICI'

Vijest koja će razveseliti ljubitelje sapunica: Na male ekrane vraća se omiljena turska nevjesta

Nakon poduže pauze na male ekrane vraća se Asli Enver koja je svojom pojavom zasjenila i popularnu sultaniju Hurem koju je utjelovila Meryem Uzerli.

Brojne gledatelje će razveseliti vijest da se serija 'Istanbulska nevjesta' koja je treći najčešće pretraživani pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. godine vraća se na male ekrane.

Nova TV od 1. siječnja u terminu od 20 sati počinje prikazivati nove nastavke popularne turske dramske serije 'Istanbulska nevjesta', a nakon nje novu seriju 'Ukradeni život' gdje glavnu ulogu također ima Asli Enver.

Domaća serija kao i svake godine ulazi u pauzu od emitiranja, a o povratku serije 'Na granici' gledatelji će biti informirani.

Promo / Nova TV
'Na granici'

Promo / Nova TV
'Na granici'

Zvijezda turske sapunice 'Istanbulska nevjesta' koja se prikazuje na Novoj TV ima vojsku obožavatelja diljem svijeta. Asli Enver (34) u popularnoj seriji tumači darovitu glazbenicu Sureju koja ljubuje s bogatim poslovnim čovjekom Farukom kojeg utjelovljuje Özcan Deniz (46).

'Sviđa mi se lik Sureje koju glumim. To je žena čvrstog karaktera, a serija se temelji na istinitom događaju što je posebno dirljivo', rekla je Enver.

Asli je rođena u Londonu, 10. svibnja 1984. godine, gdje je živjela do svoje 12 godine. 'Baka je šila odore za englesku vojsku pa su je Englezi pozvali u Englesku. Otišla je u London sa svojih šestero djece. Otac je s bakom i braćom dugo živio u Londonu. S druge pak strane, moje je majka jedinica i kada je završila školu, otišla je u London učiti engleski i upoznala tatu. Među njima se rodila velika ljubav', prepričala je susret svojih roditelja slavna glumica.

Njezin glumački uspon nije bio nimalo lagan, pogotovo jer je bori s disleksijom, ali nakon 'Istanbulske nevjeste', ponude su počele stizati sa svih strana. Glumica je brzo došla do angažmana s najpopularnijim glumcima Turske. Glumila je rame uz rame s Özcanom Denizom i Meryem Uzerli, (koju naša publika pamti po ulozi Hurem u Sulejmanu Veličanstvenom), u dramatičnom filmu 'Öteki Taraf' koji je izašao prošle godine, a režirao ga je upravo njezin kolega Deniz.

promo

Popularna serija donosi priču o skromnoj Sureji i bogatom Faruku koji su zbog svojih razlika morali prijeći brojne prepreke koje su se našle na putu njihovoj ljubavi. U završnim epizodama prošle sezone gledatelji su mogli vidjeti kako je Adem proživljavao krizu zbog tajne koju je majka godinama krila od njega. Sureja i Faruk su, nakon što je Garip zbog infarkta završio u bolnici, počeli propitkivati njegovu vezu s Esmom. Gledatelji su vidjeli kako je Faruk bio ljut na Sureju koja mu je pokušavala objasniti zašto je do takve zabave došlo. Adem se naposljetku suočio s Rejhan, a taj susret završio je kobno. Sureja će zbog Dilare biti prisiljena suočiti se s vlastitom istinom. Dok Ademov pokušaj samoubojstva i stvarnost koja ga je potakla na grozan čin stvara napetosti između Sureje i Dilare, veliki se raskol događa među Boranovima.

promo Nova TV

Linker
24. travanj 2024 21:05