Obiteljska idila

Vidi se na koga je naslijedio kosu: Lasićeva supruga pokazala sina i zadivila sjajnom linijom

Milena Lasić uživa sa novorođenim sinčićem. U obiteljskom domu prilagođava se na sve izazove koje majčinstvo nosi. Među njima neće se naći i borba za kilograme, budući da beogradska umjetnica već ima zavidnu formu.

U domu Lasićevih veselo je posljednjih nekoliko tjedana, budući da ih naš glumac i glazbenik Frano Lasić i njegova supruga beogradska likovna umjetnica Milena Lasić provode sa svojim tek rođenim sinom. Sada je mlada majka pokazala dječaka kojem se razaznaje da ima bujnu crnu kosicu, iako je tek zamotani smotuljak u majčinom naručju.

Kako je Gloria.hr ekskluzivno saznala od novopečenih roditelja, u Beogradu je na svijet stigao dječak. "Dječak je stigao 29. studenog, ponosni smo i presretni", otkrila je u kratkom razgovoru majka. Da su se nakon povratka iz bolnice u njihov zajednički dom sasvim odlično snašli, pokazala je zgodna mama Milena.

Ekskluzivno doznajemo! Frano Lasić i supruga Milena postali roditelji: ‘Ponosni smo i presretni!‘

Serija fotografija snimljena je na sofi na kojoj se na dvije vide mama i sin, a na druge dvije samo mama. Na zgodnoj umjetnici gotovo se i ne vide tragovi trudnoće, niti nedavnog poroda. A već na prvi pogled vidljivo je da je maleni dječak naslijedio bujnu kosu na mamu.

Kruna višegodišnje ljubavi

Mileni je ovo prvo dijete, a Frani četvrto, kada su saznali da će dobiti dijete bili su izvan sebe od sreće. "Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo doznali da ćemo postati roditelji", izjavila je Milena za beogradsko izdanje magazina Gloria. Par je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, a prije negoli su se odlučili ozakoniti vezu, proveli su tri godine u ljubavnoj vezi. Frano je zbog lijepe umjetnice prije nekoliko godina preselio u Beograd, gdje gradi i poslovni i obiteljski život.

"Žena uvijek ima nešto s čim vas fascinira i nešto što vas potakne. Sretno sam oženjen Beograđankom, slikaricom Milenom Matić. Našao sam osobu koja mi paše u svakom smislu, koja je pametna, prelijepa i dobra, i to je velika sreća", rekao je Lasić kada je prije dvije godine za Blic govorio o Mileni i njihovoj bajkovitoj ljubavnoj priči.

Linker
19. travanj 2024 23:08